PAMUKKALE BELEDİYESİ PERSONELİNE İNDİRİM MÜJDESİ

15-12-2023

PAMUKKALE BELEDİYESİ PERSONELİNE İNDİRİM MÜJDESİ

Pamukkale Belediyesi ile Özel Denizli Tekden Hastanesi arasında gerçeklesen sağlık protokolü gereğince, Pamukkale Belediyesi çalışanları Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye çalışanları ve ailelerinin faydalanabilmesi için Denizli’deki önemli sağlık kuruluşlarıyla protokol imzalamaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin makamında, Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık arasında sağlık protokolü imzalandı. Protokole göre Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan personeller ile birinci derece yakınları sağlık hizmetlerini çeşitli oranlarda indirimle alabilecek. Başkan Örki, “Denizli’mizin önemli sağlık kurumlarından Tekden Hastanesi ile gerçekleştirdiğimiz sağlık protokolümüz hayırlı olsun. Tekden Hastanelerine bu anlamlı protokol ve işbirliği için teşekkür ederiz. İmzaladığımız bu protokolle Pamukkale Belediyesi personelimiz ve birinci derece yakınları Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin sağlık imkânlarından indirimli bir şekilde yararlanacaklar. Bu anlaşmadan dolayı hastane yetkililerine teşekkür eder, tüm çalışanlarımıza sağlık günler dilerim” dedi.