PAMUKKALE’DE YAZ KURSLARI YOĞUN TEMPODA DEVAM EDİYOR

18-08-2016

PAMUKKALE’DE YAZ KURSLARI YOĞUN TEMPODA DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi’nin ilçede 7’den 70’e tüm vatandaşlara yönelik 5 dalda açtığı yaz kursları yoğun tempoda devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaz kurslarıyla çocukların, gençlerin kişisel gelişimlerine ve sosyal becerilerini artırmaya katkı sunduklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede birçok projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi’nin, yine bu kapsamda açtığı yaz kurslarına ilgi büyük oldu. İlçede başta çocuklar, gençlerin sosyal becerilerini artırmak, kişisel gelişimlerine katkı sunmak, vatandaşların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak sağlamak amacıyla hizmet veren yaz kursları yoğun tempoda devam ediyor. Çocuklardan yetişkinlere tüm vatandaşlara hitap eden yaz kurslarında “Halk Oyunları Kursu, Şiir Edebiyat Kursu, Çocuk Şarkıları Korosu, Enstrüman Kullanım Kursu, Hızlı Okuma ve Anlama Kursu” yer alıyor.

Kursiyerler ise, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak sunan Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederken, memnuniyetlerini dile getirdi. Aldıkları eğitimlerle sosyal beceri anlamında önemli kazanımlar elde ettiklerini vurguladılar.

“ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA OLDU”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, devam eden kurslarla yaz dönemine yönelik önemli bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi.  Eğitime her daim destek olduklarını belirten Başkan Gürlesin, “Bilinir belediyecilik hizmetlerimizin yanında çocuklarımıza, gençlerimize, vatandaşlarımıza yönelik olarak ta eğitsel, sportif, sosyal, kültürel, sanatsal birçok etkinlikler, yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemi içinde çocuklarımızın tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyan, vatandaşlarımızın da yine bu dönemi dolu dolu yaşamalarına imkan veren yaz kurslarımızı açtık.  7’den 70’e herkese uygun kurslarımız ile çocuklarımızın kişisel gelişimlerine ve sosyal becerilerinin artırılmasına katkı sunmuş oluyoruz. Ayrıca yeteneklerini keşfetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızda bu kurslarımızdan oldukça faydalanıyorlar. Kursiyerlerimizin bize yansıttıkları olumlu tabloda, yaz dönemine yönelik yaptığımız çalışmanın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu yıl 5 branş ta yaz kurslarımızı açmıştık. Gelen talepler doğrultusunda inşallah gelecek yıl daha fazla alanda kurslarımızla çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı buluşturacağız” dedi.