PAMUKKALE BELEDİYESİ 4. FUTBOL ŞÖLENİNE HAZIR

26-10-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ 4. FUTBOL ŞÖLENİNE HAZIR

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvalarının dördüncüsü “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek. Her mahallenin 2’şer takımla temsil edileceği turnuvaya kayıtlar 27 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm gençleri gelenekselleşen turnuvamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin spor faaliyetlerinden olan halı saha turnuvalarının bir yenisi daha başlıyor. 2015 yılının Mayıs ayında ilki gerçekleşen “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nin dördüncüsü gelecek ay yapılacak. “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın kayıtları 27 Ekim’de başlıyor. 7 Kasım’a kadar devam edecek kayıtlarla ilgili detaylı bilgi www.pamukkale.bel.tr adresinden alınabilir. Her mahallenin en çok 2’şer takımla temsil edileceği “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılmak isteyenler 10 kişilik takım listelerini mahalle muhtarlarına onaylatarak, Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasının 2. Katındaki ilgili birime teslim etmeleri gerekiyor. 7 Kasım’a kadar devam edecek olan kayıtların ardından 9 Kasım’da yapılacak olan kura çekimi ile eşleşmeler belirlenecek. Eleme usulü oynanacak olan müsabakaların 11 ya da 14 Kasım’da başlaması planlanıyor. Turnuvanın 5 ya da 12 Aralık tarihlerinde tamamlanması ön görülüyor. Müsabakalar sonunda dereceye girecek olan ilk 3 takıma çeşitli hediyeler verilecek.

“GENÇLERİ BEKLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak sportif faaliyetler konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, “Biz ilkini geçen yıl ilkbaharda düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvasının ikincisini 2015 sonbahar, üçüncüsünü de ilkbahar 2016 adıyla gerçekleştirmiştik. Şimdi de Sonbahar 2016 adıyla 4. turnuvamızı gerçekleştireceğiz. Turnuvamıza vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden memnunuz. 68 mahalleden 2’şer takımın katılabileceği turnuvamıza ilginin yine yoğun olmasını bekliyoruz. ‘Takımını kur, heyecana katıl’ sloganıyla tüm gençleri turnuvaya katılmaya davet ediyoruz. Şimdiden turnuvaya katılacak ve mücadele edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.