BAŞKAN GÜRLESİN KAYIHANLILARLA BULUŞTU

26-11-2016

BAŞKAN GÜRLESİN KAYIHANLILARLA BULUŞTU

Pamukkale Belediyesi’nin hizmetlerini anlatıp vatandaşlarla bir araya geldiği Mahalle Buluşmaları’nın 34.’sü Kayıhan’da gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği buluşmada açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. 2.5 yılda hizmet götürmediğimiz mahalle kalmadı. Çalışmaya son güne kadar devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin mahalle buluşmalarının 34. Durağı Kayıhan Mahallesi oldu. Mehmet Atmaca İlkokulu bahçesinde düzenlenen mahalle buluşmasında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın büyük ilgi gösterdiği mahalle buluşmasında Başkan Güresin ile birlikte Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya, Abdullah Sevinçli ve Veli Demir, Meclis Üyesi Kadir Erken, İbrahim Çelebioğlu, Kayıhan Mahalle Muhtarı Mahmut Uğuz, Ak Parti İl, Pamukkale İlçe ve kadın kolları temsilcileri  ve belediyede görev yapan müdürler yer aldı.

“10 BİN SOKAĞA HİZMET EDİYORUZ”

Pamukkale Belediyesi’nin 68 mahalle ve 330 bini aşan nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sınırlarımızı belirleyen iki mahallemiz arasında 65 kilometrelik mesafe var. Çok büyük bir kesime hizmet götürmeye çalışıyoruz. Pamukkale Belediyesi sınırları içinde 10 bine yakın sokak var. Bu sokakların tamamına hizmet etmek bizim görevimiz. Önceliği ve aciliyeti olan konular başta olmak üzere çalışmalarımızı planlayıp hayat geçiriyoruz. Biz mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. 68 mahallemizi ele aldığımızda ama az ama çok mutlaka Pamukkale Belediyesi’nin izini görmek mümkün. Gönül her şeyi hemen yapmayı istiyor. Ancak bu mümkün olmuyor. Biz hiçbir mahallemizi ayırmadan hepsine hizmet götürdük.  Önceliğiniz belirlediğimiz çalışmaları tamamlayıp, diğer çalışmaları planlama dahilinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 10 bin sokağa aynı anda hizmet götürmek mümkün olmuyor. Ancak biz imkanlarımızı sonuna kadar halkımız için seferber ediyoruz” dedi.

“KAYIHAN’A HİZMET DEVAM EDECEK”

Kayıhan Mahallesi’ne belediye olarak önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Gürlesin, “Kayıhan tüm mahallelerimiz gibi önemli bir mahalle. Biz belediye olarak bu mahallede bulunan başta okullar olmak üzere camiler ve parklara hizmetler yaptık. MOBESE ile Kayıhan’ın daha da güvenli hale gelmesini sağladık. Üst yapı çalışmaları Kayıhan mahallesini daha da iyi hale getirmek için yapıldı, yapılmaya devam edecek. Mahalle buluşmalarını yapılan hizmetleri anlatmak ve sizlerin neler istediğinizi de öğrenmek için yapıyoruz. Sizlerin  ayağına kadar gelip derdinizi diniliyoruz. Bu samimiyetinizi görmenizi istiyoruz. Ben ve ekibim bize verilen emaneti aldığımız ilk günden bu yana Pamukkale ilçesini daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Çünkü biz sizin derdinizle dertleniyoruz. Size hizmet etmek için varız.  Son güne kadar da bu böyle olacak. Tek hedefimiz var o da Pamukkale ilçesinde yaşayan insanlarımızın yarınını bugünden daha iyi hale getirmek. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmanın ardından vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e yaşadıkları sıkıntıları tek tek anlattı. Başkan Gürlesin yaklaşık 2 saat süren buluşmada sorulan tüm soruları cevaplayarak, yapılabilecekleri anlattı.