BAŞKAN GÜRLESİN, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

04-12-2017

BAŞKAN GÜRLESİN, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, geleneksel hale getirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” toplantısının Aralık ayı buluşması yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Başkan Gürlesin, “Amacımız, halk günlerine derdini çözüm bulmaya gelen her vatandaşımızı evine mutlu göndermek. Bunun için çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Hayata geçirdiği projelerle, Pamukkale’de yeniliklere imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Aralık Ayı halk gününde de birebir vatandaşları dinleyerek, sorunlarına çözüm bulmaya devam etti.

VATANDAŞ HALK GÜNLERİNDEN MEMNUN

Başkan Gürlesin’in vatandaşın sorununa daha net çözümler bulabilmek adına Eylül Ayı itibariyle başlattığı, Denizli’de ilk defa halk günlerinde uygulanan, iş isteyen vatandaşların İŞKUR temsilcisi ile buluşturulması vatandaşlardan büyük ilgi görmeye de devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin her ay düzenlediği halk günlerine katılan Pelitlibağ Mahallesinden Necati Savaş, Fatih Mahallesinden Mustafa Verimcek, Mevlüt Üzümcü, Pelitlibağ Mahallesinden Şükran Çubuk ve Deliktaş Mahallesi’nden Nihal Kızılhan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le birebire görüşme imkânı bulabildikleri halk günlerinden çok memnun olduklarını ifade ederek, toplantıların çok verimli olduğunu söylediler.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

“Yerel bir yönetici olarak halkımızın derdine çözüm olabilmek için seçildik, bu noktada da her an vatandaşımızın olmaya devam edeceğiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bu toplantılarda öncelikli olarak belediyemizle ilgili olan problemleri var ise bunları çözmeye çalışıyoruz. En çokta büyükşehir kanununa geçiş sürecinde bazı konuları halkımız tarafından net olarak bilinmiyor. Halk günlerimizde bu konuda da bilgilendirme yapmış oluyoruz. Bizim alanımızsa kanunun verdiği yetkiler doğrultusunda bir planlama dâhilinde çözmeye çalışıyoruz. Değilse ilgili hangi kamu kurumun sorumluluğundaysa bilgilendirme yapıyoruz. İnsanlarımızın birebir dinlenilmesi, onların birebir sıkıntılarının giderilmesi noktasında belli bir makamdayız ve ayda bir günde olsa sabahtan akşama kadar onları dinlemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı halk günlerini önemsiyorum. Ayrıca, İŞKUR’dan görevli personeller halk günlerimizde bizlerle birlikte oluyor. Bu uygulamada Denizli’de ilk defa bizlerin başlattığı bir uygulama. İş için gelen vatandaşlarımızı direkt onlarla buluşturuyoruz. Seçenekler kendilerine söyleniyor, vatandaşımız seçeneklerden biriyle görüşmek istiyorsa hemen belediyemiz aracılığıyla görüşmeye gitmesi sağlanıyor. Bu uygulamamız ile iş için başvuran vatandaşlarımıza ekmek kapısı olabiliyorsak ne mutlu bize. Pamukkale Belediyesi olaylara böyle bakıyoruz. Çözüm odaklı çalışıyoruz. Bir yerel yönetici olarak halkımızın derdine çözüm olabilmek için seçildik, bu noktada her an vatandaşımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.