BAŞKAN GÜRLESİN'DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI

19-01-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte yarıyıl tatiline giren öğrencilere, “Tatilde oyunlar oynayın, ama bununla birlikte kitap okumayı da ihmal etmeyin” diyerek mesaj verdi.

Geleceğin mimarı olarak gördüğü çocuklara ve gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Gürlesin, yoğun bir eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakan öğrencilere başarıyı hedeflemeleri gerektiğini söyleyerek, yarıyıl tatilinin dinlenme, eğlenme zamanı olsa da derslerdeki eksiklikleri tamamlamak için güzel bir fırsat olduğunu da belirtti. Başkan Gürlesin, “Büyük bir heyecanla başlanılan bir eğitim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tabi ki velilerimiz yoğun bir dönemi geride bıraktı. Şimdi, dinlenme ve ikinci eğitim dönemine enerji depolama zamanı. Tatilde oyunlar oynayalım, ama bununla birlikte kitap okumayı da lütfen ihmal etmeyelim” dedi. Pamukkale Belediyesi olarak eğitimi önemsediklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Eğitim alanındaki desteklerimiz her zaman devam edecek. İlçemizde 128 okulumuzu neredeyse tamamına ulaşarak fiziki ihtiyaçlar başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında ciddi destek sağlıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak eğitim bizim için önemli. Kısacası eğitimi önemsiyoruz ve desteğimizi sürdüreceğiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla yarıyıl tatiline giren ve karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.