PAMUKKALE BELEDİYESİ VALİ KARAHAN'I AĞIRLADI

20-02-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ VALİ KARAHAN'I AĞIRLADI

Pamukkale Belediyesi, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ağırladı. Pamukkale Sosyal Market’te kart dağıtımına katılan Vali Karahan, örnek projeye imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Başkan Gürlesin ise halkın derdiyle dertlendiklerini ve Pamukkale Sosyal Market ile ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini ifade etti.

Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda bulunan Pamukkale Belediyesi, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı konuk etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından karşılanan Vali Karahan, Pamukkale Sosyal Market’te yapılan sosyal kart dağıtımına katıldı. Burada açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkın derdiyle dertlendikleri için Pamukkale Sosyal Market’i kurduklarını ifade etti. Yaklaşık 2 yıldır Pamukkale Sosyal Market’in hizmet verdiğini açıklayan Başkan Gürlesin, “Bizi bugün yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak birçok belediyenin yapmadığını yapıp Sosyal Market’i kurduk. Bugüne kadar tek bir amacımız vardı o da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın tenceresinin kaynaması. Gıda bankacılığı sistemiyle çalışan ve paranın geçmediği marketimizden yapılan inceleme sonunda alışverişe hak kazanan vatandaşlarımıza sosyal kartlarını dağıtıyoruz. Buradan belli kredi tutarında alış veriş yapıp az da olsa dertlerine derman oluyoruz. Bugüne kadar verdimiz kart sayısı bin yüzü geçti. Bunların 721’i aktif olarak kullanılıyor. Biz halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da dediği gibi her zaman halkımızın sorunlarını çözmek için çabalamaya devam edeceğiz” dedi.

“GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Denizli Valisi Hasan Karahan ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “Devletimiz tüm kurumlarıyla halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sosyal Kart ile ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza alış veriş yapma imkânı sağlıyor. Bu gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız için oldukça değerli. Sayın başkan bu projeyi bana anlattığında ben de burada olmak istedim. Bu konuda emek veren ve projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi’ne ve onun değerli başkanı Hüseyin Gürlesin beye çok teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların devam etmesini diliyorum” dedi. Kart dağıtımının ardından Vali Karahan ile Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkanlığı makamında baş başa görüştü. Başkan Gürlesin, Vali Karahan’a ilçe ile ilgili bilgiler ile projeler konusunda bilgiler aktardı.