BAŞKAN GÜRLESİN'DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

07-03-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ekonomiden siyasete her alanda kendini cesurca göstermeye başlayan kadınlarla birlikte, Türkiye’nin daha ileri seviyelere taşınacağını belirterek, “Hem ailenin hem de toplumun temel direği olan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hem birey olarak hem de yerel yönetici olarak kadın sorunlarının her zaman takipçisi olduğunu belirtti. Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığın, istismarın ve şiddetin karşısında olduğunu söyleyen Başkan Gürlesin, “Hükümetimizin politikaları ile birlikte eğitimden sağlığa, ekonomiden yönetim mekanizmalarına kadar her alanda kadınların kendini daha göstermeye başlaması ülkemiz açısından umut ve güven vericidir” dedi. “Bizim kültürümüzde kadınların yeri her zaman önemli olmuştur” diyen Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak kadınların toplumda yerinin daha da artması açısından önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Gürlesin, “Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece bugün değil her zaman göstermemiz gerekiyor. Çünkü sevginin, şefkatin, fedakârlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Bizi doğuran, büyüten, yetiştiren fedakâr annelerimiz, kadınlarımız her zaman baş tacımızdır. Bu bilinçle, başta vatanını korumak adına canını feda eden şehitlerimizin fedakâr, cefakâr anneleri, eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.