HÜSEYİN GÜRLESİN İLE HALK GÜNÜ'NE BİR YILDA 1516 KİŞİ KATILDI

02-04-2018

HÜSEYİN GÜRLESİN İLE HALK GÜNÜ'NE BİR YILDA 1516 KİŞİ KATILDI

Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe öncülük eden Pamukkale Belediyesi tarafından her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” birinci yılını tamamladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bir yılı aşkın süredir vatandaşlarımızın derdine çözüm olmak amacıyla başlattığımız halk günlerimize bugüne kadar yaklaşık 1516 kişi geldi. Tüm bu vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlayarak, bire bir dertlerini dinledik, sorunlarına çözümler bulduk” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de bir yıldır düzenlenen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”ne katılım sağlayan vatandaş sayısı 1516 kişiye ulaştı. Rutin belediyecilik hizmetleri devam ederken vatandaşlarla da biraraya gelmek adına ev, kahvehane, esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, aynı zamanda mahalle buluşmaları ve halk günlerinde de halkla buluşarak dertlerine derman olmaya devam ediyor.

BİR YILDA 1516 KİŞİ KATILIM SAĞLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017 yılının ilk aylarından bu yana her ayın ilk Pazartesi günü düzenledikleri halk günlerine, her geçen ay daha da yoğun katılım olduğunu söyledi. “68 mahallemizin tamamında yaşayan tüm vatandaşlarımızı çeşitli duyuru kanallarıyla halk günlerimize davet ediyoruz. Ulaşamadığımız hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” diyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yerel yönetimlerin halkla iç içe olmasının çok önemli olduğunu belirtti. Bir yılı aşkın süredir, “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Farklı mahallelerimizden halk günlerimize bizlerle görüşmeye gelen tüm vatandaşlarımızın derdini birebir dinleyerek, sorunlarını yetki çerçevemiz dahilinde anında çözüme kavuşturuyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Mahalle buluşmalarımız ve halk günlerimiz de, halkımızla bir araya gelmek, dertlerine derman olmak adına gerçekleştirdiğimiz projelerimizden birisiydi. Bir yılı aşkın süredir aralıksız devam ettirdiğimiz halk günlerimizde vatandaşlarımızı birebir dinlemeye, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

VATANDAŞ HALK GÜNLERİNİN DEVAMINI BEKLİYOR

Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne katılan vatandaşlar halk günlerinden memnun olduklarını ifade ederek, halk günlerinin devam etmesini istediler. Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerine gerçekleştirdiği hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Cennet Bulut, Cemal Aydın daha eski yıllarda belediyedeki makam sahiplerine ulaşmanın çok zor olduğunu ancak şimdi halk günleri sayesinde direkt belediye başkanı ile görüşerek sorunlara çözüm bulduklarını söyleyerek, halk günleri için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler.