GÜRLESİN: POLİSLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

10-04-2018

GÜRLESİN: POLİSLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürlesin mesajında, “Halka hizmet anlayışı çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde icra eden ve bu uğurda şehit olmuş emniyet mensuplarımızı saygıyla anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Pamukkale Belediyesi olarak her zaman Türk Polis Teşkilatı’nın yanında olduklarını belirtti. Pamukkale Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan ‘Gayret Sizden İkram Bizden’ projesine destek verdiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne, devletimizin, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ile halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin her daim yanındayız. Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca görevlerini yapan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’mızın 173’üncü kuruluş yıldönümü kutlar, tüm polislerimize görevlerinde başarılar temenni ederim. Şehit olmuş emniyet mensuplarımızı da saygıyla anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.