BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BAYRAM MESAJI

15-06-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BAYRAM MESAJI

Mübarek Ramazan ayı geride kalmaya hazırlanırken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bayram mesajı yayınladı. Bayramların; birlik, beraberlik duyguları içerisinde toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı, dostlukların pekişerek, dargınlıkların bittiği, paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu belirten Başkan Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Pamukkale Halkımızla birlikte dayanışma ve yardımlaşma duyguları içerisinde, hepimizi manevi huzura eriştiren bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. On bir ayın sultanı Ramazan ayına veda ederken, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Mübarek ayda ilçe halkımızla birlikte iftarlarda, teravih namazlarında ve sahurlarda bir araya gelerek, manevi huzuru birlikte yaşadık. Vatandaşlarımızla birlikte daha nice Ramazan aylarına sağlıkla, huzurla, mutlulukla ulaşabilmeyi temenni ediyoruz. Bu bayramda akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım. Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım. Herkesi tebessüm ettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum”.