Pamukkale Belediyesi, Tapu İşbirliği

06-02-2015

Pamukkale Belediyesi, Tapu İşbirliği

Pamukkale Belediyesi ve Tapu Kadastro Genel Müdürlügü, söz konusu uygulama için isbirligi yapti. Isbirliginde, Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin ile Tapu Kadastro Pamukkale Ilçe Müdürü Ilhan Karaduman protokolü imzaladi.

Protokolle, Tapu Kadastro Bilgi Sisteminde kayitli bulunan tapu ve kadastro bilgilerinin, elektronik ortamda (web servisiyle) on-line olarak paylasilmasi saglanacak. Pamukkale Belediyesi’nde görevlendirilecek personeller, söz konusu uygulamayla tapu ve kadastro bilgilerine, elektronik ortamda aninda ulasabilecek. Böylece kisa sürede daha fazla hizmet sunulmasi saglanacak.
   Baskan Gürlesin, imza sonrasi yaptigi açiklamada protokolün gerek belediyeye ve gerekse Tapu Kadastro Müdürlügü’ne hayirli olmasini kaydederek söyle dedi:
   ‘Tapu kütükleri, kamu sisteminde en güvenilir kayitlardir. Burada çalisan arkadaslarimiz önceden koca koca kitaplarda kayit tutarken simdilerde teknoloji sayesinde daha iyi sartlarda hizmet verir hale geldi. Tapu bugüne kadar hep güven demekti bundan sonrada böyle olacak. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de, vatandaslarimiza daha hizli daha saglikli ve daha güvenilir bilgilerle hizmet sunmak istiyoruz. Bu kapsamda Tapu Kadastro Müdürlügü’yle isbirligi yaptik. Buna göre görev, yetki ve sorumlulugumuz çerçevesinde tapudan bilgi talep edecegiz. Bu bilgilere, protokol çerçevesinde elektronik ortamda online olarak ulasabilecegiz. Ben tekrar hayirli olmasini diliyorum’ dedi.
Pamukkale Tapu Kadastro Ilçe Müdürü Ilhan Karaduman da, isbirliginden duydugu memnuniyeti dile getirdi.