PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN PINARKENT'E KIR DÜĞÜN SALONU

27-07-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN PINARKENT'E KIR DÜĞÜN SALONU

Pamukkale ilçesinde 68 mahallenin tamamı için yepyeni projeleri hayata geçirerek, ilçenin çehresini değiştiren Pamukkale Belediyesi, Pınarkent Mahallesi’ne modern kır düğün salonu inşasına başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemiz içerisinde tüm mahallelerimize, vatandaşlarımızın istek ve talebine göre en özel ve güzel, geleceğe dönük projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Pınarkent mahallemize yapımına başladığımız kır düğün salonumuzun şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçenin dört bir yanına dokunmaya devam ediyor. Sadece merkez mahalleleri değil en uzak mahalleleri de göreve geldiği günden bugüne yepyeni projelerle adeta yeniden inşa ederek güzelleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pınarkent Mahallesi’ne kır düğün salonunun yapımının inşasına başladıklarını bildirdi.

PAMUKKALE’DE, TÜM MAHALLELERDE GELECEĞE DÖNÜK PROJELER YAPILIYOR

“Günübirlik, geçici projeler değil, geleceğe yatırım niteliğinde olan projelerle halkımıza hizmet veriyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Rutin belediyecilik hizmetleri aksatmadan, en kaliteli şekilde vermeye devam ederken, mahallelerimizde vatandaşlarımızın isteklerini de dikkate alıyoruz. Üretilen projelerimizle mahallelerimizi daha iyi hale getiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem Denizli’de hem de ülkemizde vizyon projelerimizle örnek olduğumuzu düşünüyorum. Vizyon projelerimizle sadece ilçe halkımızın değil tüm Denizli halkımızın yararına işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

PINARKENT’E MODERN KIR DÜĞÜN SALONU

Pamukkale ilçesine bağlı mahallerden biri olan yaklaşık 7 bin nüfusa sahip Pınarkent Mahallesi’nde diğer mahallelere yapıldığı gibi asfalt yapımından, beton parke, beton bordür imalatına kadar birçok üstyapı hizmeti gerçekleştirildi. Pınarkent Mahallesi’nde rutin belediyecilik hizmetlerinin kaliteli bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan Gürlesin, “Mahallede vatandaşlarımıza sosyal hizmetlerimizle birlikte, rutin hizmetlerimiz devam ederken, eski ve bozuk yollardaki çalışmalarla birlikte üstyapı hizmetleri de yapılıyor. Bunlarla birlikte pazaryeri alanı da düzenlendi. Pınarkent Mahallemizde geleceğe dönük güzel bir projemizi daha hayata geçirmek istedik. Vatandaşlarımızın da taleplerini değerlendirerek, modern bir kır düğün salonunun yapımına başladık. 150 m2 pist alanı, yaklaşık 1985 m2 yeşil alan, 4300 m2 düğün salonu alanı, 210 m2 mutfak, bay ve bayan mescit, bay ve bayan wc alanın yer aldığı projemiz kır düğün salonu konseptine göre inşasına başladık. Kır düğün salonu projemizi sadece düğünlerde değil, vatandaşlarımızın günlük sosyal yaşantılarına yanıt verecek şekilde yapıyoruz. Kır düğün salonu çevresinde, yürüyüş yolları da olacak. Salonumuzda, gelin-damat için yürüyüş takları, gelin-damat odası, servis için mutfak alanı, yeşil alan, çay ocağı, pist ve orkestra alanı, oturma-dinlenme bölümleri de mevcut. Çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede de bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Pınarkent’imize, ilçemize hayırlı olsun” dedi. Başkan Gürlesin, son olarak “Pamukkale İlçemizde, 68 mahallemizin tamamında vatandaşlarımızın isteklerini de dikkate alarak tüm eksiklikleri gidermeye çalışıyor, vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güzel bir mahallede yaşamaları için gerekli tüm çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Amacımız, daha yaşanabilir Pamukkale” diye konuştu.