Pamukkale Belediyesi Kara Hazır

10-02-2015

Pamukkale Belediyesi Kara Hazır

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli ve ilgili daire müdürleriyle birlikte karla mücadele ekiplerinin basinda incele yapti. Baskan Gürlesin, burada, personellerin ne yapacagi ve is makinelerinin karla mücadelede daha etkin sekilde kullanilmasi için talimat verdi.
   Olasi kar yagisi öncesinde mücadelede için tüm hazirliklarin yapildigini kaydeden Baskan Gürlesin, söyle dedi:
  ‘Meteorolojiden aldigimiz bilgiler dogrultusunda bugün baslayacak kar yagisini bekliyoruz. Kar yagisi öncesinde mücadele için tüm hazirliklarimizi tamamladik. Basta baskan yardimcisi arkadaslarim olmak üzere Fen Isleri, Park Bahçeler, Temizlik Isleri müdürlüklerimiz olsun ve arkamizdaki karla mücadele ekiplerimizle hazirliklarimiz tamamlandi. Daha önce yagan karda eksikliklerimizi görme firsatimiz oldu. Simdi ise önlemimizi alarak daha da hazirlikliyiz. Suan alinan bilgiler dogrultusunda karin yagmasini bekliyoruz. Önceki kar yagisinda yüzde 95 dolayinda basari kaydettik. Simdi ise yüzde 100 basari kaydetmek istiyoruz. Bunun için tüm ekibimizle göreve hazir bekliyoruz. Burada yaklasik 50’nin üzerinde araç parkimiz var. B planimizda ise yogun kar yagisi olmasi durumunda özel sektörden de kiralama yoluna giderek bunun çok daha üzerine çikabiliriz. 9 farkli ekip kurduk. Bu ekipler 68 mahallemizin tamamina dagilmis vaziyettedir.
   Hangi ekibin hangi mahallede sorumlu oldugu, ekip basinin kim oldugu buna bagli olan personel ve is makineleri hangileri hepsini tespit ettik. Buna ek olarak tuzlama ekibimizde görev basinda hazir bekliyor. Hastane, saglik ocaklari, ibadethaneleri, okullari ve pazaryerlerini kontrol altinda tutuyoruz. Yogun kar yagisi oldugunda kaldirimlari temizleyip olumsuzluklari aninda önleyebiliriz. Daha önce rastlanilmayan sekilde karla mücadele metodu uygulayacagiz. Aldigimiz bilgiye göre Uzunpinar-Güzelpinar hattinda 10 cm kar var. Geceden ekiplerimizi orada hazir tuttuk ve aninda mücadeleye basladik. Bütün mahallelerimizde ekiplerimiz görevinin basindadir. Kar bir nimettir berekettir. Su kaynaklarimiz için son drece önemlidir. Yeter ki kar yagsin, biz külfetine katlanmaya haziriz. Bu hazirligin onur ve gururunu yasiyoruz.’
   -BELEDIYE 24 SAAT GÖREV BASINDA OLACAK-
   Baskan Gürlesin, belediyenin 24 saat boyunca görev basinda olacagini ifade ederek, ‘24 saat boyunca çalisacak olan 2 tane telefonumuz var. 212 80 59 ve 213 76 67 no’lu telefonlardan bize aninda ulasabilirler. 24 saat telefon basinda 2 arkadasimiz görev yapacak. Bu isin basinda kendim de olacagim. Sabaha kadar isimizin basinda olacagiz. Buna ilaveten ögleden sonra 444 9 220 no’lu telefon da hizmet vermeye baslayacak. Vatandaslarimiz lütfen bu numaralardan bize ulassinlar. Görevlendirme yapildi. Aksayan yönümüz olabilir düsüncesiyle acil müdahale ekibi kurduk. Sikinti olan yere aninda müdahale edecegiz. Herseyimizle hazir sekilde kar yagisini bekliyoruz’ dedi.