KORUCUK'LU VE AKTEPE'Lİ ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

12-08-2018

KORUCUK'LU VE AKTEPE'Lİ ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleceğe yönelik gerçekleştirdiği projeleri birer birer hayata geçirirken, aynı zamanda ilçe halkının günlük sosyal yaşantısına da alternatif seçenekler sunmaya bu yaz da devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in bizzat katıldığı çocuk şenlikleri bu hafta Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulu bahçesi, Cumartesi günü ise Aktepe’de Mahallesi’nde Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Korucuk Mahallesi’ndeki şenliğe Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’de eşlik etti. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile düzenledikleri çocuk şenliklerine ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Hem vatandaşlarımızla bir araya gelebilmek adına hem de çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Geçen yaz olduğu gibi bu yaz başından beri her hafta farklı iki mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çocuk şenliklerine halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Günümüze sevinç, geleceğimize ışık olan çocuklarımızın mutlulukları her şeye değiyor. Halkımızın ve özellikle çocuklarımızın yaz aylarını keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz çocuk şenlikleri bizim için de kısa bir mola, keyifli bir zaman oluyor. Şenliklerimize çocuklarıyla birlikte gelerek, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AİLELERDE MUTLU, ÇOCUKLAR DA

Pamukkale Belediyesi tarafından bu hafta Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulu bahçesinde, Cumartesi günü ise Aktepe’de Mahallesi’nde Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Halat çekme ve çuval yarışı gibi eğlenceli yarışmaların düzenlendiği, yaş gruplarına göre farklı oyun gruplarının bulunduğu, palyaçolar eşliğinde dans ederek, yüzlerini rengarenk boyatan çocukların gönüllerince eğlendiği çocuk şenliğinde, Başkan Hüseyin Gürlesin, pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramında bulundu. Şenliğe katılan vatandaşlar, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, mahallemiz için göreve geldiği günden bugüne birçok güzel şeyler yaptı. Hem sevinçli, hem üzüntülü günlerimizde bizzat kendisi ya da ekibi aracılığıyla varlığını hissettirdi. Bu yaz da çocuklarımızın tatillerini güzel geçirmesi için yaptığı çocuk şenliği de çok güzel geçti. Başkanımız da kendisi çocuklarımızın eğlencesine ortaklık etti. Başkanımıza bu noktada da çok teşekkür ederiz” dediler.