BAŞKAN GÜRLESİN, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

17-08-2018

BAŞKAN GÜRLESİN, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ankara ziyaretleri kapsamında Cuma gününe kadar Denizli’de olamayacak olması sebebiyle, personelinin Kurban Bayramı’nı birkaç gün önceden kutladı. Başkan Gürlesin, “Pamukkale ilçemize kaliteli hizmet verme noktasında emeklerini yadsıyamayacağımız belediye personelimizle her bayram bayramlaşıyoruz. Bu Kurban Bayramı’nın uzun bir tatil süreci olması ve son birkaç günde Ankara’da bulunmamdan dolayı personelimizle önceden bayramlaştık” dedi.

Ankara ziyaretleri kapsamında Denizli’den ayrılmadan önce, Pamukkale Halkı’na hizmet götürmekte birlikte çalıştığı belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşa en iyi kaliteli hizmeti götürme noktasında birlikte çalıştığı belediye personeline özverili çalışmaları için teşekkür ederek, ailelerine ve yakınlarına selam götürmelerini, onlarında bayramlarını kutladığını iletmelerini istedi. Gürlesin, “Belediye personelimizle birlikte, ilçe halkımıza en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Hep birlikte, devletimiz adına, ilçemize, şehrimize, insanlarımıza katkı sağlama noktasında güzel işler yapabilme mücadelesi içindeyiz. Öncelikle, özverili çalışmaları için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Uzun bir bayram tatili var önümüzde. Bu bayram tatilinde, halkımıza hizmet götürme noktasında görevlerinin başında olacak personelimizde var. Onlara da kolaylıklar diliyorum. Kurban Bayramı tatilinde tüm ailenize bizlerin selamlarınızı götürmenizi istiyor ve ailelerinizin ayrı ayrı bayramını kutluyorum. Bayram tatili öncesi, Ankara’daki resmi ziyaretlerimizden dolayı Denizli’de olamayacağım ve bu nedenle sizlerle birkaç gün önceden bayramlaşıyoruz. Bayram dönüşü, tatilde topladığınız güzel enerjiyle, halkımız için daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.