PAMUKKALE BELEDİYESİ'NE AK PARTİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

26-10-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NE AK PARTİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i, Ak Parti Pamukkale İlçe yönetimi ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Pamukkale Belediyesi’nin başlattığı “Herkesin Bir Dikili Ağacı Olsun” kampanyası kapsamında ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü, Ak Parti Pamukkale İlçe yönetimi üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, ağaç dikimi kampanyası kapsamında ağaç diktiler. Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Ak Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, Ak Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçedeki çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, başarılar dilediler.