PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDE 29 EKİM COŞKUSU

27-10-2018

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDE 29 EKİM COŞKUSU

Pamukkale Belediyesi’nde Cumhuriyet coşkusu erken başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz 23 Nisan’da Dedeman Park Otel’le birlikte gerçekleştirdikleri bayram coşkunun ikincisini bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da düzenlediklerini belirtti. Başkan Gürlesin, “Cumhuriyetimizin 95.yıl coşkusunu çocuklarımızla, öğrencilerimizle birlikte dolu dolu kutlamak istedik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gözlerindeki ışığı görmek büyük bir mutluluk” dedi.

Pamukkale Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Çocuk Şenliği düzenlendi. Akhan Mahallesi  Ahmet Gökşin İlkokulu ve Kale Mahallesi Hasan Başkan İlkokulu’ndan yaklaşık 300 öğrencilerinin katıldığı Dedeman Park Otel’de gerçekleşen Cumhuriyet Çocuk Şenliği’ne, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dedeman Park Otel Genel Müdürü Seher Gökçe, okul müdürleri, öğretmenleri katıldı. Cumhuriyet Bayramı Çocuk şenliğinde minikler, Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yılında doyasıya eğlendiler.

GÜRLESİN, “CUHHURİYET ONLARA EMANET”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak birçok farklı etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Geçen yıl başlattığımız çocuk şenliğimize bu yılda devam ediyoruz. Ben öncelikle katkılarından dolayı Dedeman Park Otel’e çok teşekkür ediyorum. Biz bugün çocuklarımıza farklı ve özel bir gün yaşatarak, bayram coşkusunu birlikte yaşamak istedik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet devam ettirecek olan çocuklarımıza, Cumhuriyet Bayramı arifesinde, güzel bir ortam sunmak istedik. Çocuk şenliğimizi, Cumhuriyet coşkusuyla birleştirdik.  Oyun parkurlarımızla, hediyelerimizle, yemeğimizle, ikramlarımızla çocuklarımızla dolu dolu bir gün geçirdik. Cumhuriyetimize sahip çıkmak noktasında, çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Ak Partili bir belediye başkanı olarak bize yakışanı yapıyoruz. Hassasiyetimizi, duyarlılığımızı ortaya koyuyoruz” dedi.

GÖKÇE, “GELECEK YIL DA YENİ PROJELERE İMZA ATMAYI DİLİYORUZ”

Dedeman Park Otel Genel Müdürü Seher Gökçe, Pamukkale Belediyesi ve Dedeman Park ailesi olarak ortaklaşa düzenledikleri Cumhuriyet Bayramı çocuk şenliğinde, 300’e yakın öğrenciyi ağırladıklarını söyleyerek, “Böyle güzel bir etkinliğe katkı vermekten dolayı mutluyuz. Çocuk şenliğimizin bu yıl ikincisini tekrar ettik. Geçen yıl 23 Nisan’da ilkini gerçekleştirmiştik. Her etkinliğimizdi burada 300 çocuğumuzu ağırlıyoruz. Çocukların getirilmesi, hediyelerin dağıtılması, oyun parkurlarının kurulması, eğlence organizasyonun yapılması gibi Pamukkale Belediyemizin çok güzel katkıları oldu. Dedeman Park ailesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlediğimiz bu etkinliklerin gelecek yıllarda da devam etmesini diliyoruz. Sağ olsun Başkanımız Hüseyin Gürlesin desteğini esirgemedi. Umuyorum gelecek yıl da yeni projelere imza atarız” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDE, ÖĞRETMENLERDE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Bayramı çocuk şenliğine katılan çocuklar gün boyunca şarkılar eşliğinde dans ederek, oyun gruplarında oyunlar oynayarak, arkadaşlarıyla birlikte gün boyunca eğlendiler. Ahmet Gökşin İlkokulu Müdür Yardımcısı Baha Erdem Kayacık, “Pamukkale Belediyesi’nin 29 Ekim nedeniyle düzenlediği organizasyona katıldık. Çocuklar gayet mutlu oldular. Güzel oldu. Emeğinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.  Gün boyunca süren etkinliklerin sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğlenceye katılan tüm çocuklara hediyeler takdim etti. Çocuklarla birlikte tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.