BAŞKAN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ 5 KASIM'DA

02-11-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ 5 KASIM'DA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Kasım ayı toplantısı 5 Kasım 2018 Pazartesi günü gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın bir araya gelmek adına güzel bir fırsat olan ve halkımızın derdine derman olduğumuz geleneksel halk buluşmalarımız devam ediyor. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe bir belediye başkanı olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirilen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmaları devam ediyor. İlki 2017 yılının Şubat ayında gerçekleşen halk günün bu ayki buluşması 5 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. “Halkımızın derdiyle dertleniyoruz” diyen Başkan Gürlesin, İŞKUR temsilcilerinin de hazır bulunduğu geleneksel halk günü toplantısına tüm Pamukkale halkını davet etti. “Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını bire bir dinlediğimiz halk günümüzde, halkımızın derdine derman oluyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, yine de bize ulaşma noktasında hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Bu ay ki buluşmamız 05 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleşecek. Tüm gayretimiz, çabamız halkımızın derdine derman olabilmek” dedi.