BAŞKANLAR PAMUKKALE iÇiN BULUŞTU

05-03-2015

BAŞKANLAR PAMUKKALE iÇiN BULUŞTU

Büyüksehir ile birlikte 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vücut bulan Pamukkale Belediyesi’nde, Baskan Hüseyin Gürlesin yönetiminde ilçenin alt yapidan üst yapiya, sosyal-kültürel-sanatsal projelerden, ilçe halkinin ihtiyaç duydugu tüm taleplere kadar bir çok alanda yogun bir tempoda ara vermeden çalismalar sürdürülüyor. Pamukkale Belediyesi hem Denizli Büyüksehir Belediyesi hem de Merkezefendi Ilçe Belediyesi ile koordinasyon içerisinde çalismalarini yürüterek, projelerin halkin hizmetine daha hizli ve eksiz sunulmasini sagliyor.

ONLARCA PROJEYI INCELEDILER
Koordinasyon kapsaminda Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ile birlikte ilçe sinirlari içinde devam eden, yapilmasi planlanan ve hizmete girmis bir çok projeyi birlikte inceleyerek bilgi alisverisinde bulundu. Yogun bir tempoda inceleme gezisini yürüten Baskan Zolan ve Gürlesin, devam eden projelerin biran önce bitmesi, planlanan projelerin hizla hayata geçmesi, Büyüksehir ve Pamukkale Belediyesi arasinda koordinasyonun saglanmasi için önemli kararlara imza attilar.

HERSEY PAMUKKALE VE DENIZLI IÇIN
Tek amaçlarinin halka hizmet oldugunu vurgulayan Baskan Gürlesin, “Bu anlamda gecemizi gündüzümüze katarak çalisiyoruz. Pamukkale Ilçe sinirlarinda 68 mahallemizde egitimden, sagliga, alt-üst yapidan sosyal-kültürel-sanatsal projelere, pazar yerlerinden temiz bir çevreye kadar genis bir yelpazede onlarca projeyle Pamukkale’mize hizmet yarisindayiz. Heyecanli bir sekilde bir bir çalismalarimizi bitirme gayretindeyiz ve yeni projeleri hizla hayata geçirmek için insan üstü bir gayretle çalisiyoruz. Bu kapsamda Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan ile birlikte Pamukkale Ilçe sinirlarinda planlanan ve yürütülen projeleri inceleme firsati bulduk. Halkimiza en iyi hizmeti sunmak için faydali bir gezi oldu” dedi.