KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

08-03-2015

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Pamukkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla kadinlarin bu özel gününü kutlamak için Çamlik Parki’nda kutlama etkinligi organize etti. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin; basta  esi Derya Gürlesin olmak üzere Pamukkale Belediyesi’nin kadin meclis üyeleri, belediyenin kadin personelinin  katildigi genis bir grupla, Çamlik Parki’nda karanfil dagitarak kadinlarin, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutladi. Etkinlikte kadinlar bu özel günlerinde yanlarinda olan, onlari hatirlayan  Baskan Gürlesin’e tesekkür ederek, duyduklari mutlulugu dile getirdi.

KADINLAR HERSEYIMIZ
 Baskan Gürlesin, basta esi olmak üzere tüm kadinlarin 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü kutlayarak, “Bu özel günde Çamlik Parki’nda kadinlarimizin yaninda olmak onlarin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutlamak istedik. Yüzlerce kadinimiza bu önemli günlerinde bir karanfil sunarak, günlerini kutladik. Yilda bir güne aslinda Kadinlar Günü’nü sigdirmak mümkün degil. Ancak bugünün duyarliliginin tam anlamiyla olusmasini saglamak, hassasiyeti öne çikarmak adina bu etkinligimizi organize ettik. Kadinlar her seyimiz. Kadinsiz bir hayat düsünülemez. Bizler ‘Cennet Analarin Ayaklari Altindir’ sözünün anlamini çok iyi bilmekteyiz. Kadinlarimizin toplum içinde de olmalari gerektigi konuma gelmeleri için çalismaktayiz. Kadina yönelik siddet basta olmak üzere her türlü olumsuzlugu lanetliyoruz. Esimin sahsinda tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

KADINLARA SÜRPRIZ YAPTI
Baskan Gürlesin ayrica, 8 Mart Kadinlar Günü dolayisiyla Pakize Suzan Özkardes Ilkokulu Okul Aile Birligi’nin Deda Dügün Salonu’nda gerçeklesen çocuklar ve annelerinin bu özel günde birlikte eglenmeleri, unutulmaz bir gün yasamalari için düzenledigi kutlama etkinligine katildi. Özellikle çocuklarin sevgi gösterileriyle karsilanan Baskan Gürlesin, hepsiyle de bir bir ilgilenerek fotograf çektirdi. Etkinlikte Kadinlara birde sürpriz yapan Gürlesin, onlara  havlu hediye ederek 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutladi. Baskan Gürlesin, kadinlarin toplum içerisindeki öneminin çok büyük oldugunu belirterek,  kadinsiz bir hayatin var olamayacagini vurguladi. Kadinlara yönelik her türlü olumsuzlugun artik bitmesini diledi.