BAŞKAN GÜRLESİN'DEN KANDİL MESAJI

06-03-2019

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN KANDİL MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

İslam âleminin en özel gecelerinden olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Recep, Şaban ve Ramazan’ı içinde barındıran üç aylar, Regaib gecesiyle başlar. Sonrasında, Miraç, Berat ve Kadir gecesiyle devam ederek, Ramazan Bayramı’yla taçlanır” dedi. “Yüce Allah’ın rahmetinin, mağfiretinin ve nimetlerinin diğer zamanlara göre daha çok tecelli ettiği bu hayırlı kandil gecesiyle üç ayların başlangıcının sevincini yaşıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Dualarla, tövbelerle gönüllerin aydınlandığı, zihinlerin berraklaştığı, günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerin arındığı bu hayırlı kandil gecelerinden birine daha ulaşmanın huzuru ve mutluğunu yaşıyoruz. Bu hayırlı, güzel, mübarek gün ve gecelerde birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlendirmeli, kin ve gerginlikleri bertaraf edip, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Regaib Kandili’nin devletimize, milletimize, şehrimize ve tüm İslam âlemine, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum”.