PAMUKKALE'DEN DEV BIR YATIRIM DAHA

17-03-2015

PAMUKKALE'DEN DEV BIR YATIRIM DAHA

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Denizli'de belediyecilik anlaminda büyük bir devrim yaratacak projeyi hayata geçirmek için dev bir adim atti. Baskan Gürlesin göreve geldigi daha ilk aylarda Pamukkale Belediyesi olarak Bagbasi ile Zeytinköy mahallesi sinirinda bulunan 12 bin 913 metrekarelik bir arsayi 5 milyon 668 bin liraya satin alarak bölgenin ihtiyacini karsilayacak kültür merkezi, kapali pazar yeri, sosyal tesis ve otoparklarin içinde bulunacagi bir kompleks yapmak için kollari sivamisti. Dahasi yine dev bir adimla Deliktas Mahallesi'nde 4 bin 381 metrekare arsayi 2 milyon 850 bin lira bedelle belediye bünyesine katan Baskan Gürlesin, yine bu bölgeye bir kültür merkezi kazandirmak için proje çalismalarini baslatmisti. VARAN 3 Ilçe sinirlarinda bulunan 68 mahallenin ihtiyaçlarini karsilamak ve eksikliklerini gidermek için özverili çalismalar yürüten Baskan Gürlesin, çok amaçli kültür merkezleri açisindan iki dev adimin ardindan yine çok konusulacak bir yatirima imza atti. Bu kez 15 Mayis Mahallesi sinirlari içinde Atatürk Caddesi'nde bir dönem Denizli Vergi Dairesi Baskanligi'nin kullandigi binayi Baskan Gürlesin Pamukkale Belediyesi bünyesine katti. Atatürk Caddesi'nde 3 milyon 75 bin lira bedelle 9 katli toplamda 2 bin 295 metrekare bir bina ve arkasinda bulunan 265 metrekare bir arsayi Pamukkale Ilçe Tapu Müdürlügü'nde atilan imzalarla satin alindi. HIZMET NOKTASI OLACAK Pamukkale Ilçesi'ne alinan bina ve arsanin hayirli olmasini dileyen Baskan Gürlesin, sunlari söyledi, 'Pamukkale Belediyesi olarak halkimiza hizli ve etkin hizmet anlaminda önemli bir adim daha attik.15 Mayis Mahallesi sinirlari içinde buluna Atatürk Caddesi'nde daha öncede kira olarak Vergi Dairesi Baskanligi'nin hizmet verdigi binayi satin aldik. Orasi bir kati 255 metrekare olan 9 katli bir bina. Toplamda 2 bin metrekareyi geçen bir alana sahip. Ve bunun arkasinda 265 metrekare arsayi da ayrica satin aldik. Bina ve arsayi toplam da 3 milyon 75 bin TL bedel karsiliginda Ilçe Tapu Dairemizde attigimiz imzalarla Pamukkale Belediyesi bünyesine katmis olduk. Bu binada basta belediye olarak sosyal market anlaminda degerlendirecegiz. Ilçe de yasayan ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarini huzurlu ve rahat bir sekilde karsilayabilmeleri için sosyal market projesini hayata burada geçirecegiz. Ayrica kültürel anlamda aktivitelerimiz bu binada gerçeklesecek, vatandaslarimiza hizmet edecek. Tabi ki belediyemizin ek binasi olarak bu binayi bir merkez olarak kullanacagiz. Kolay bir noktada ulasilabilecek bir noktada olmasi da önemli bir tercihimiz oldu. Insallah uzun vadede buradaki aktiviteler ve yeni yapilanmalarla Pamukkale Ilçe sinirlarinda bütün vatandaslarimiza biz buradan hizmetlerimizi daha kolay daha rahat sunacagiz. Halkimizin bize bizlerinde halkimiza ulasimi anlaminda elimizi güçlendirecek bir yatirim oldu. Tekrar hayirli olmasini diliyorum' dedi.