BİSİKLETLER PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN PEDAL ÇEVİRMEK ÖĞRENCİLERDEN

22-04-2019

BİSİKLETLER PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN PEDAL ÇEVİRMEK ÖĞRENCİLERDEN

Bisiklet ve kaskların Pamukkale Belediyesi tarafından temin edildiği etkinliğe Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Pamukkale ilçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Karahayıt Ortaokulu Müdürü Mustafa Ünver ve okul öğretmenleri katıldı.

“GENÇLERİMİZE TARİH VE TURİZM BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Pamukkale Belediyesi olarak çocuklarımızın yararına yönelik yapılan her türlü etkinliği desteklediklerini belirterek, “Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Karahayıt Ortaokulu’nun tarihe pedal çeviriyorum etkinliğine katkı verdik. Bu etkinlikle gençlerimizi hem spora yönlendirip hem de tarih ve turizm bilincini geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Karahayıt Ortaokulu Müdürü Mustafa Ünver ise turizm etkinlikleri kapsamında “Tarihe Bisiklet Sürüyorum” adıyla bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Bu etkinliğimize Pamukkale Belediyesi öğrencilerimize bisiklet ve kask temin etti. Sağlıklı yaşam, hareketli yaşam ve turizmi öğretmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu projemize Pamukkale Belediyesi’nin bize sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. Öte yandan ekinlikten dolayı farklı bir gün yaşadıklarını dile getiren öğrenciler de Pamukkale Belediyesi’nin bu etkinlik kapsamında kendilerine bisiklet temini yapıldıklarından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.