KENT ŞAİRLERİ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

17-05-2019

KENT ŞAİRLERİ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

KENT ŞAİRLERİ’NDEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kent Şairleri Topluluğu’nu makamında ağırladı.

Pamukkale’nin daha da güzel bir hale gelmesi için yoğun mesai harcayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşlardan ve STK’lardan tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Örki’yi bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ziyaret etti. Ziyarete Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Kabukçu ve topluluk bünyesindeki şairler ziyaret etti. Başkan Avni Örki’ye görevinde başarılar dileyen heyet, yapacak olduğu hizmet ve çalışmalarda kendisine kolaylıklar diledi. Başkan Örki nazik ziyaretleri ve güzel dileklerinden dolayı Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Kabukçu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.