BAŞKAN ÖRKİ'DEN BAŞKAN ZOLAN'A KUTLAMA

14-06-2019

BAŞKAN ÖRKİ'DEN BAŞKAN ZOLAN'A KUTLAMA

BAŞKAN ÖRKİ’DEN BAŞKAN ZOLAN’A KUTLAMA

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kutlayarak başarılar diledi.

Ülkemizde jeotermal kaynağa sahip üye belediyeleri bir araya getirerek dayanışmayı ve koordinasyonu arttırmak amacıyla 1997 yılında kurulan Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin yerel seçimler sonrası olağan meclis toplantısı Ankara’da Green Park Otel’de yapıldı. Toplantıda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı oldu. Olağan meclis toplantısına delege olarak katılan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, birliğin başkanlığına seçilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kutladı. “Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Pamukkale Belediyesi olarak bizim de üyesi olduğumuz bir kuruluş” diyen Başkan Örki, “Ankara’da yapılan olağan meclis toplantısında başkanlığa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan seçildi. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Pamukkale ve Karahayıt jeotermal kaynağın en önemli noktalarından biri. Başkanımızın görev süresinde bu konuda önemli gelişmeler yaşanacaktır. Bir kez daha Sayın Osman Zolan’a başarılar diliyorum” dedi.