BAŞKAN ÖRKİ’DEN MAÇA DAVET

31-10-2019

BAŞKAN ÖRKİ’DEN MAÇA DAVET

Geçen sezon mücadele ettiği Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Bölgesel Lig’de başarılı olarak adını 3. Lig’e yazdıran Pamukkale Belediyespor, Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig Şehit İlyas Kaya Sezonu’nda Denizli’yi temsil ediyor. Sezonun ilk maçında geçen hafta sonunda deplasmanda Samsun Kuzey Yıldızı ile karşılaşan mavi-beyazlı takım maçı 50-27 kazanmayı bilmişti. Sezonun ikinci maçında 3 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00’de Hasan Güngör Spor Salonu’nda İstanbul Engellilerspor’u ağırlayacak olan Pamukkale Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Bu maç öncesi mavi-beyazlı takımın antrenörü Erol Kayhan, U 25 Bayan Milli Takımı antrenörlüğüne seçildi. U 25 Bayan Milli Takımı’nda Baş Antrenör Abdullah Bayram’ın yardımcılığına getirilen Kayhan, bu görevi Çiğdem Türkmenoğlu ile birlikte sürdürecek.  Pamukkale Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Konak, takımın sezona galibiyetle başlamasının önemli olduğunu söyleyerek, “Sezon öncesi takımımız iyi çalıştı. Bu çalışmaların karşılığını da galibiyetle almış oldu. Bu galibiyetlerin devam etmesini diliyorum. İç sahadaki maçlarda Denizlilileri takıma destek vermeye bekliyoruz. Ayrıca milli takım yardımcı antrenörlüğüne getirilen antrenörümüz Erol Kayhan’ı da tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÖRKİ DAVET ETTİ

Pamukkale Belediyespor’un hafta sonunda oynayacağı maç öncesi Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporseverleri maça davet etti. Pazar günü oynanacak olan maçta engelli sporcuların oluşturduğu takıma destek vermenin önemli olduğunu söyleyen Başkan Örki,  “İlimizi 3. Lig’de temsil eden takımımız sezona galibiyetle başladı. Hafta sonunda da sezonun ilk iç saha maçında İstanbul temsilcisi ile mücadele edecek. Bu takımımızda yer alan sporcularımıza destek vermek için tüm sporseverleri Pazar günü saat 14.00’de Hasan Güngör Spor Salonu’na davet ediyorum” dedi.