PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDE VEZNELER HAFTA SONUNDA AÇIK

28-11-2019

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDE VEZNELER HAFTA SONUNDA AÇIK

Pamukkaleli vatandaşların, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinde cezalı duruma düşmemeleri için uyarıda bulunan Pamukkale Belediyesi, ilçede bulunan ilan ve reklam panolarından alınan vergi ödemelerin de son günün 2 Aralık 2019 olduğu ifade edilerek, vatandaşların ödemelerini rahatça yapabilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

HAFTA SONU VEZNELER AÇIK OLACAK

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Pamukkale ilçe sınırları içerisinde mükellefler, hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerden bunun yanı sıra Gözler Mahallesi’ndeki vezne ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan veznelerden ya da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binası giriş katında bulunan Pamukkale Belediyesi Veznesi’nden de kolaylıkla ödeme yapılabileceği belirtildi. İnternet kullanıcılarının www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından ve tüm bunların yanı sıra PTT ile Halkbank Şubelerinden T.C. numaraları veya mükellef sicil numaraları ile rahatlıkla ödemelerini gerçekleştirilebileceği ifade edildi. Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı daha ilçe halkına sunuyor. 2 Aralık’a kadar Paraf kart özelliği bulunan kredi kartlarına 5 taksit, World kart özelliğinde kredi kartlarına 2+1 taksit imkânıyla vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi planlanıyor. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerinde mağdur olmamaları noktasında özel tedbirler aldı. Pamukkale’de vezneler 30 Kasım Cumartesi-1 Aralık Pazar günleri, 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

GEZİCİ VEZNE, HER GÜN ÜÇ MAHALLE’DE

Pamukkale Belediyesi’nin vatandaş memnuniyeti yüksek uygulamalarından biri olan Gezici Vezne’de vergi ödemeleri noktasında, hafta içi her gün üç mahallede olacak. Pamukkale Belediyesi Gezici Vezne hizmeti, Pazartesi günü saat 09.00-12.00 arası Uzunpınar Mahallesi’nde, saat 13.00-15.00 arası Irlıganlı Mahallesi’nde, saat 15.00-16.00 arası Korucuk Mahallesi’nde; Salı günü saat 09.00-12.00 arası Aktepe Mahallesi’nde, saat 13.00-14.00 Karakurt Mahallesi’nde, saat 14.00-16.00 arası Cankurtaran Mahallesi’nde;  Çarşamba günü saat 09.00-12.00 arası Pamukkale Mahallesi’nde, saat 13.00-16.00 arası Karahayıt Mahallesi’nde; Perşembe günü saat 09.00-11.00 arası Karşıyaka Mahallesi’nde, saat 11.00-12.00 arası Akhan Mahallesi’nde, saat 13.00-16.00 arası Pınarkent Mahallesi’nde; Cuma günü saat 09.00-12.00 arası Akköy Mahallesi’nde, saat 13.00-16.00 arası Anafartalar Mahallesi’nde hizmet verecek.