Başkan Gürlesin Fatih'de Gönülleri Feth Etti

02-06-2014

Başkan Gürlesin Fatih'de Gönülleri Feth Etti

Baskan Gürlesin, baskanlik koltuguna oturali henüz 2 ay gibi kisa süre olmasina ragmen dur durak bilmeden yollara düsüp, alan çalismasini sürdürüyor. Buldugu her firsatta vatandaslarla iç içe olan ve zamaninin büyük bir kismini vatandaslara ayiran Baskan Gürlesin, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle kahvehanesindeki sohbet toplantisina ilgi büyüktü. Mahalle sakinleri Baskan Gürlesin'le el sikisip uzun süre sohbet etti. Dostluk kokan çaylarin içildigi toplantida, mahalleliler sorular sorarak meraklarini giderdi. Içtenlikle tüm sorulari cevaplayip beklentileri karsiliksiz birakmayan Baskan Gürlesin, burada gönülleri feht etti. Toplantida, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcilari Selim Arkan ile Fahrettin Göksu da katilarak Baskan Gürlesin'e eslik etti. Pamukkale Belediye Baskani Gürlesin, Denizli Büyüksehir Belediyesi ile güç birligi yaparak Fatih'e hizmet edilecegini söyledi. Fatih'e eskiden bir belediyeden hizmet verilirken 30 Mart yerel seçimleri sonrasi 2 belediyenin hizmet vermeye baslandigini kaydeden Baskan Gürlesin, ?Fatih mahallemiz hepimizin göz bebegidir. Pamukkale Belediyesi olarak Fatih'in daha fazla hizmet almasi için elimizden geleni yapacagiz. Geçmise dönülüp bakildiginda mahallede birçok hizmetin sunuldugu görülür. Peki Fatih Mahallesi'ne yeter mi? elbette yetmez. Bu nedenle 2 aydir 2 koldan sizlere hizmet sunmaya basladik. Yeni kurulan bir belediye oldugumuz için bazi eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyordu. Birçok yerde bu süreç 1-2 yili aliyor. Oysa biz bunu 2-3 ayda tamamlayip sahaya indik. Artik, sizlerle iç içe, istisare halinde görüsmeler ve toplantilar yapiyoruz. Bir yil sonrasi bazi degisikliklerin gözle görüldügüne sahit olacagiz. 5 yilin sonunda iyi ki büyüksehir olmusuz ve iyi ki Baskan Gürlesin var dedirtecegiz.' Bu arada Baskan Gürlesin ve yardimcilari Arkan ile Göksu, toplantini ardindan mahalledeki esnaflari da ziyaret etti.