Başkan Öğrencilere Kuran Hediye Etti

11-06-2015

Başkan Öğrencilere Kuran Hediye Etti

Tekköy Ortaokulu toplanti salonunda gerçeklestirilen törene Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Okul Müdürü Ilhan Keçelioglu, ögretmenler ve Kuran-i Kerim dersinde basarili olan 75 ögrenci katildi.
   Ögrencileri basarilarindan dolayi kutlayan Baskan Gürlesin, “Seçmeli ders olarak Kuran-i Kerim’i seçtiginiz ve ögrendiginiz için tesekkür ediyorum. Ben Imam Hatip mezunuyum. Islamin rehberi, kaynagi Kuran-i Kerim’i ögrenmek, okumak çok önemlidir. Aslinda herkesin ögrenmesi gereken bir konu. Biz Müslümaniz. Hele ki, hem okuyup hem de bize gösterdigi yolda yürüyebiliyorsak ne mutlu bize. Okulumuzdan basarinizdan dolayi Kuran-i Kerim istegi geldi. Bizde basarili ögrencilerimize seve seve mealli Kuran-i Kerim hediye etmenin mutlulugu içindeyiz. Size tek bir ögüdüm var! Devamli okuyun yoksa unutursunuz. Biz Kuran-i Kerim’i okuyup, anlayip, yasayabiliyorsak dünya güllük gülistanlik olur.  Pamukkale Belediyesi olarak egitime büyük önem veriyoruz. Ülkemizin daha iyi noktaya gelmesi için gelecegimiz olan gençlerimizin en iyi egitimi almalari gerekiyor. Bu nedenle egitim,  olmazsa olmazlarimiz arasinda. Böylesi bir etkinlikte olmanin mutlulugunu bir kez daha yineliyorum” dedi. Konusmasinin ardindan Baskan Gürlesin, tüm çocuklara bir bir Kuran-i Kerim hediye etti.