AKTEPE’DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

14-02-2021

AKTEPE’DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Pamukkale Belediyesi’nin hem il geneli için hem de Aktepe Mahallesi ve çevresi için önemli projelerinden biri olacak Aktepe sosyal Tesisleri’nde çalışmalar başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çalışmalarına bir süredir ara verilen Aktepe Sosyal Tesisleri’mizde çalışmalarımıza başladık. Hayırlı olsun” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin 2018 yılında yapımına başlanan ve bir süredir hukuki sorunlar nedeniyle çalışma yapılamayan Aktepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar başladı. Geçtiğimiz Ocak ayında ikmal ihalesi yapılan tesiste çalışmalar ivedikle başlatıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldiği günden bu yana yepyeni projelerle ilçeye değer katarken, hukuki sorunlar nedeniyle yapımına ara verilen projelerin tamamlanması için büyük gayret sarf ediyor. Sadece tek bir mahalleye değil, bölgeye hitap edecek olan büyük bir proje olan Aktepe Sosyal Tesisleri’nin yapımının Haziran ayı sonunda bitmesi planlanıyor.

BÖLGEYE HİTAP EDECEK

Pamukkale Belediyesi’nin ilçeye bakış açısının ne kadar geniş ve geleceğe yatırım amaçlı olduğunu ispatlar niteliğinde olan projelerden biri olan Aktepe Sosyal Tesisleri, sadece mahalle halkının değil tüm bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek. Tesis, 1000 metrekarelik alan içerisindeki salon sporları ile spor alanında, robotik kodlama ve eğitim alanı, müzik eğitim merkezi ile eğitim gibi bir çok alanda ki eksiklikleri kapatacak. Maliyeti 7,5 milyon TL olacak tesis, yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde, salon sporları odaları, arşiv binası, kapalı otopark, alışveriş merkezi, dükkanlar, toplantı ve nikah salonları, düğün salonları, robotik kodlama ve eğitim alanı, müzik eğitim merkezi, kafeterya gibi alanlar bulunacak. “En önemli özelliklerinden biri de, engelsiz yaşama uygun donanımlara sahip olacak” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bölgemize ve ilçemize artı bir değer katacak olan Aktepe Sosyal Tesislerimizi Haziran ayı sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. Aktepe Sosyal Tesisleri şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.