BAŞKAN GÜRLESİN 3 AİLEYE UMUT OLDU

30-06-2015

BAŞKAN GÜRLESİN 3 AİLEYE UMUT OLDU

Pamukkale Belediyesi Cankurtaran Mahallesi’nde engelli 79 yasindaki Ramazan Uzun ve esi Perihan Uzun’un  Agustos 2014’de elektrik kontagindan kaynakli olarak kerpiç yapi evleri yanarak kül olmustu. Ekim 2014 tarihinde ise yine Cankurtaran Mahallesi’nde 75 yasindaki Bekir ve Ayse Uzun çifti ile yigenleri  40 yasindaki Ali ve esi Filiz Uzun’un olmak üzere 2 ailenin yasadigi ahsap bir ev yine elektrik kontagindan yanmis ve kullanilamaz hale gelmisti. Maddi imkanlari olmayan ve zor durumdaki 3 ailenin de yardimina Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi kostu. Iki kurum ortak olarak yanan evlerin yerine yenilerini yaparak ailelere yeni bir yuva verdi.  Evlerine yerlesen aileleri ziyaret için ise Pamukkale Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’nin olagan Mütevelli Heyeti  toplantisi sonrasi Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Vakif Baskani da olan Pamukkale Kaymakami Veysel Beyru, mütevelli heyeti üyeleri hep birlikte Cankurtaran’a gitti.

AGLAYAN GÖZLERDEN GÜLEN YÜZLERE
Baskan Gürlesin ve Kaymakam Beyru ilk olarak Ramazan ve Ayse Uzun çiftini yeni evlerinde ziyaret etti. Yasli çift o zor günlerde yanlarinda olan ve kendilerine modern yeni bir yuva kazandiran Baskan Gürlesin ve Kaymakam Beyru’ya tesekkürlerini ileterek mutluluklarini dile getirdi. Kendisine yeniden bir hayat verilmisçesine bir sevinç yasadigini belirten Ayse Uzun, “Allah devletimize zeval vermesin. Pamukkale Belediye Baskanimiz ve Kaymakamimiz o zor dönemde yanimizda oldular. Bugün onlarin sayesinde böylesi bir yuvanin içinde oturuyoruz. Allah onlardan razi olsun” dedi. Baskan Gürlesin ve Kaymakam Beyru daha sonra 75 yasindaki Bekir ve Ayse Uzun çifti ile yigenleri  Ali ve esi Filiz Uzun çiftine ayni arsa üzerinde  ayri ayri olarak yaptirilan evlere gitti. Evlerine yerlesmeye baslayan iki ailenin de mutlulugu görülmeye degerdi. 2 ailede yeni yuvalarina tasinmanin sevincini ve heyecanini yasadiklarini belirterek, “O zor günleri Pamukkale Belediyemiz ve Kaymakamligimiz sayesinde geride biraktik. Aglayan gözlerimizin yasini sildiler. Destek oldular ve yüzlerimizi güldürdüler. Allah razi olsun” dediler.

MUHTAÇ OLANIN YANINDAYIZ
Pamukkale Kaymakami Veysel Beyru, o sikintili dönemden bugüne ailelerin güler yüzünü görmenin kendilerine oldukça mutlu ettigini belirterek, “Vatandaslarimizin zor dönemlerinde yanlarindayiz. Cankurtaran mahallemizde evleri yanan 3 ailemizi yeni yuvalarinda mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Bundan sonrada güle güle yeni yuvalarinda oturmalarini diliyorum” dedi.

PAMUKKALE BELEDIYESI VATANDASIN HIZMETINDE
Belediye olarak alt üst yapidan egitime, yesil alanlardan kültür merkezlerine, sanatsal faaliyetlerden soysal belediyecilige kadar genis bir yelpazede en iyi hizmeti vermek için çalistiklarini vurgulayan Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Tüm çalismalarimizin yaninda sosyal Belediyecilik anlaminda aktif bir hizmet sunuyoruz. Bireysel anlamda ya da kurum ve vakiflara desteklerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimizin,  vatandaslarimizin, yaslilarimizin, engellilerimizin her anlamda elinden tutuyoruz. Cankurtaran Mahallemizde evleri yanginla yok olan ailelerimizin yeni evlerine tasinmalarinin mutluluklarina ortak olduk. Onlarin sevincini görmek her seye degdi.  Yuvalarinda huzurlu ve mutlu yasamalarini diliyorum” dedi.