BAŞKAN ÖRKİ, PAMUKKALE KAYMAKAMI UĞUR BULUT’U AĞIRLADI

04-10-2021

BAŞKAN ÖRKİ, PAMUKKALE KAYMAKAMI UĞUR BULUT’U AĞIRLADI

Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut'tan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye iade-i ziyaret.

Eylül ayı içinde Pamukkale Kaymakamlığı görevine başlayan Uğur Bulut’a Başkan Örki, hoş geldiniz ziyaretinde bulunmuştu.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Keçiören Kaymakamlığından son kararname ile Pamukkale Kaymakamlığı’na atanan ve görevine başlayan Uğur Bulut’u ağırladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarete Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı. Kaymakam Bulut’a Pamukkale ilçesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Örki, Pamukkale Belediyesi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Örki ziyaretinden dolayı Kaymakam Bulut’a teşekkürlerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi.