BAŞKAN GÜRLESİN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

15-07-2015

BAŞKAN GÜRLESİN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Pamukkale Belediyesi’nde, Ramazan Bayrami coskusu erken basladi. Baskan Gürlesin’in personelle bayramlasma programina, baskan yardimcilari da eslik etti. Belediye birimlerini bir bir gezerek tüm personelle tek tek bayramlasan  Baskan Gürlesin, ailelerine ve yakinlarina selam götürmelerini, onlarinda bayramlarini kutladigini iletmelerini istedi.

Yaklasik 1,5 yildir 320 bin nüfuslu dev bir sehre Pamukkale Belediyesi’nin durmaksizin hizmet verdigini aktaran Baskan Gürlesin, özverili çalismalarindan dolayi personele tesekkür etti.  “Mesai arkadaslarim, bir bayrami daha yasiyoruz. Sizlerin ve aileleriniz ayri ayri bayramini kutluyorum” diyen Baskan Gürlesin, "Ne mutlu bize ki, sehrimize, insanimiza, toplumumuza, çocuklarimizin gelecegine, hayata katki saglayarak yasamimizi sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planli, programli, hedefli, çok yogun hizmet üretiyoruz. Özverili çalismalarindan dolayi tüm personelimize tesekkür ediyorum. Bayram tatilini iyi degerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlariniza zaman ayirin ve bayramlasmayi ihmal etmeyin. Bayram vesilesiyle annenizle babanizla ve dostlarinizla hele dargin olduklarinizla mutlaka bayramlasmayi ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarimi iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum" dedi.