BAŞKAN ÖRKİ, SDS SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

15-02-2022

BAŞKAN ÖRKİ, SDS SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

Pamukkale Belediyesinde görev yapan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı (SDS) Sözleşmesi imzalandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Pamukkale Belediyesinde çalışan 160 kamu görevlisini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ve Pamukkale Belediyesi arasında imzalanan protokole Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Danışmanı Av. Dr. Ahmet Selim Kadıoğlu katıldı. Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt, “Pamukkale Belediyesinde çalışan kamu görevlileri adına Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz. Her zaman çalışanlarının yanında oldu” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin kamu görevlilerine hayırlı olmasını temenni ederek, “Tüm çalışanlarımıza özverili çalışmalarını için teşekkür ediyor, Pamukkale’miz için birlikte nice güzel projelere imza atmayı temenni ediyorum” diye konuştu.