BAŞKAN ÖRKİ, ESNAF BİRLİK BAŞKANLARINI AĞIRLADI

23-03-2022

BAŞKAN ÖRKİ, ESNAF BİRLİK BAŞKANLARINI AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve birliğe üye odaların başkanlarını ağırladı.

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve birliğe üye odaların başkanları, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye konuk oldu. DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve beraberindeki birlik başkanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Birlik başkanlarımız her zaman iletişim halinde olduk. Esnafımızın birebir sıkıntılarını dinlerken, birlik başkanlarımızdan gelen talepleri de göz önünde bulundurduk. Özellikle pandemi sürecinde pazar esnafından, kahveci esnafına kadar birçok sektörde faaliyet gösteren esnaflarımıza büyük destekler sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz. Esnaflarımız her zaman kıymetlilerimiz durumundadır” dedi. DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği de, “Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak gerçekten güçlü bir yapıya sahibiz. Devletimiz için çalışıyoruz. Devletimizde, belediyelerimizde esnaflarımıza büyük destekler sağlıyorlar. Özelikle pandemi döneminde, Pamukkale ilçe sınırları içerisindeki işletme sahibi esnaflarımız büyük destekler gördü. Pamukkale Belediyemizin esnaflarımıza olan destekleri yakından takip ediyoruz ve Belediye Başkanı Avni Örki’ye de bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  Ziyaret sonunda, Başkan Örki, Erbeği’ne hediye takdim ederek, birlik başkanları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.