BAŞKAN ÖRKİ’YE, MHP İL BAŞKANI GARİP ZİYARET ETTİ

30-03-2022

BAŞKAN ÖRKİ’YE, MHP İL BAŞKANI GARİP ZİYARET ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz haftalarda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı olarak atanan Yusuf Garip’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz ve il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ettiler. Birlik ve beraberlik mesajlarının tekrarlandığı ziyarette, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, birlikte başarılı işlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Pamukkale Belediye Meclisi’nde MHP’den üye olarak görev yapan Av. Yusuf Garip, Meclis üyeliği de yaptığı Pamukkale Belediyesi’nde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Cumhur İttifakının tekrar Türkiye’de başarıya ulaşması adına, öncelikle Pamukkale’den başlayarak, Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki ile birlikte olacağını belirtti. Heyet, ziyaret sonunda toplu fotoğraf çektirdi.