MAHALLE BULUSMALARI'NIN 2.'SI CUMHURIYET MAHALLESI'NDE YAPILDI

10-08-2015

MAHALLE BULUSMALARI'NIN 2.'SI CUMHURIYET MAHALLESI'NDE YAPILDI

Pamukkale Belediyesi, her firsatta halkin derdini dinliyor. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, hemen her gün halkla bir araya gelirken, belediye de de vatandaslari agirlayarak dertlerini dinliyor. Ancak Gürlesin,  belediyeye ulasma imkani olmayan vatandaslar basta olmak üzere tüm mahalle sakinleri ile de “Mahalle Bulusmalari” etkinliginde bir araya geliyor. Ilki kisa bir süre önce Aktepe Mahallesi’nde gerçeklesen “Mahalle Bulusmalari”na bu kez Cumhuriyet Mahallesi ev sahipligi yapti. 3500 sokakta kurulan platformdaki bulusmada Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin’e baskan yardimcilari Fahrettin Göksu, Selim Arkan, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya ile daire müdürleri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Tamer Nalci da eslik etti.

“SIZI DINLEMEYE GELDIK”

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Mahalle Bulusmalari”ni geleneksel hale getireceklerini ifade ederek, “Biz sizlerin ayagina geldik. Var olan sorunlarinizi dinleyip çözüm üretebildiklerimizi çözecegiz. Bizim sorumluluk alanimiz olmayan konularda da sizlerin köprüsü olacagiz. Ben defalarca buraya geldim. Sorunlarin çogunu biliyorum. Ama gözden kaçirdigimiz sorunlar olabilir. Bunlari dinlemek için sizlerle bir araya geldik. Bu etkinligimiz 68 mahallemizde de gerçeklesecek. Halki dinlemek ve neler istediklerini ögrenmek bizim için önemli” dedi.

“ALTYAPI SABIR ISTER”

Daha sonra tek tek söz alan Cumhuriyet Mahalesi sakinleri yasanan sikintilari dile getirdi. En çok al ve üst yapi çalismalari devam eden bölgede dile getirilen sorun toz oldu. Yabanci ülkelerden gelenlerin ortaya çikardigi sorunlarin da dile getirildigi “Mahalle Bulusmalari”nda gençler spor alani çocuklar da park isteklerini dile getirdi. Yaklasik 2.5 saat süren etkinlik sonunda açiklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Bu etkinlikler çok önemli. Halk ne istiyor ögrenmek için onlarin ayaklarina geldik. Bir çok sorunu zaten biliyor ve üzerinde çalisiyorduk. Bu çalismalarimiz devam edecek. Bölgede devam eden alt ve üst yapi çalismalarinin getirdigi sorunlar ileride yasanacak olan rahatlikta hatirlanmayacak. Bu nedenle halkimizin sabirli olmasini rica ediyorum. Biz gerekli notlari aldik. Tüm baskan yardimcilarimiz ve daire müdürlerimiz halkimizin sorunlarini not aldi. Çalismalarimizi bu istekler dogrultusunda yön verecegiz” dedi. Mahalle Bulusmalari’nda Pamukkale Belediyesi Ikram Çesmesi’nden vatandaslara soguk limonata ikram edilirken, sicak çay ikrami da yapildi.