BAŞKAN ÖRKİ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

20-06-2022

BAŞKAN ÖRKİ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, mesajında, “Ailemizin temel direği olan tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu Pazar kutlanacak. Bu özel günle ilgili bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ailemizin temel direği olan babalarımızdır. Dünyaya gelmemizden, hayata tutunma çabamızda karşılaştığımız zorluklarda maddi, manevi her an yanımızda olan babalarımızdır. Annelerimizin bizler üstünde emeği olduğu kadar babalarımızın emeği de vardır. Her darda kaldığımızda sığındığımız ulu çınarlardır babalarımız. Öyle ki, babalarımız, öz değerlerine sahip çıkan bir toplumun oluşturulmasında, aile kurumumuzun yaşatılmasında çok büyük bir role sahiplerdir. Onlardan alacağımız nasihatlar, hayat boyu bizlere yol gösterici olabilmektedir. Annelerimiz gibi babalarımıza da sadece bu özel günlerde değil her zaman hoş görüyle yaklaşmalı, saygı ve sevgimizi göstererek hayır dualarını almaya gayret göstermeliyiz. Bu düşüncelerle, öncelikle vatan topraklarını korumak uğruna evlatlarını şehit veren şehit babalarımız olmak üzere, bizleri yetiştirip büyüten, tecrübeleri ile yol göstericimiz olan tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın babalar gününü kutluyorum” dedi.