BAŞKAN ÖRKİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

08-07-2022

BAŞKAN ÖRKİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Zorlu bir pandemi sürecini çok şükür geride bıraktık. Ramazan Bayramı’ndan sonra Kurban Bayramı’na ulaşabilmenin huzuruyla tüm halkımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramların İslam Âleminin en özel günlerinden olduğuna dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  “Bayram demek, birlik ve beraberlik demektir” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Kurban Bayramı da toplumumuzda birlik ve beraberliğin, paylaşmanın en güzel örneğidir. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nı pandemi koşulları altında zorlu ve aramıza mesafeler koyarak kutlamıştık. Normalleşme sürecine girmemizle birlikte, mesafelerin ve maskelerin ortadan kalktığı bir Kurban Bayramı kutlayacağız. Böyle anlamlı günler, kardeşliğimizin, dayanışma, bir ve birlik olma duygularımızın perçinlendiği günlerdir. Rabbim, bayramın güzelliği ile tüm dünyadaki çocuklarımızın gözyaşlarını dindirsin, savaşlar son bulsun. Pamukkale Belediyesi olarak, Kurban Bayramı için tüm tedbirlerimizi aldık. Kurban Bayramı başta ilçemiz olmak üzere, ülkemize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirsin. Allah kurbanlarımızı kabul etsin. Bu bayram birlik ve beraberliğimizi de daim etsin. Bayramımız mübarek olsun”.