PAMUKKALE’DEN ASMALIEVLER MAHALLESİNE DEV HİZMET

30-09-2015

PAMUKKALE’DEN ASMALIEVLER MAHALLESİNE DEV HİZMET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede neredeyse her noktada yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Çalışmaların aksamaması için var olan sıkıntılara yerinde müdahale eden Başkan Gürlesin, ayrıca bölgede yapılacak diğer yatırımlar öncesi de ön inceleme yapıyor. Asmalıevler Mahallesi Şehit Pilot Üst Teğmen İbrahim Öztürk Caddesi’nde devam eden üst yapı çalışmasını Başkan Gürlesin, Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ve Asmalıevler Mahalle Muhtarı Veli Zeren ile birlikte inceledi. 1000 metre yağmur suyu hattının döşendiği cadde de, 2 bin 500 metrekare parke 2 bin metre bordür 1250 ton sıcak asfalt çalışması yürütülüyor. Alanda inceleme yapan Başkan Gürlesin’e çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.  Mahalle Muhtarı Veli Zeren’de Pamukkale Belediyesi’nin üst yapı anlamında caddeyi kaldırımıyla, asfaltıyla modern bir yapıya dönüştürdüğü için Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.

“MAHALLELERİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”
Diğer mahallelerde olduğu gibi Asmalıevler Mahallesine de üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarımız plan çerçevesinde diğer mahallelerimizle uyum içinde birbirine bağlanarak devam ediyor. Daha önce bu bölgede Kayıhan, Değirmendere ve Alabalık civarı gibi üst yapı anlamında sıkıntılı olan yerlerin ardından Asmalıevler mahallemizdeyiz. Burada üst yapı çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık toplam uzunluğu 2 km’yi bulan bir hattın bugün ya da yarın gibi kısa sürede asfaltlamasını tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalarımızda başta ana arterlere dikkat ediyor ve yol genişliğini istenilen standarda kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Sokağın genişliğine göre üst yapılarıyla beraber yoluyla, kaldırımıyla birlikte yeni bir boyut kazandırıyoruz. Asmalıevler Mahallemizde de çalışmalarımıza bu konuda öncelik sağlayarak devam ediyoruz. Mahallemizde yürütülen çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

68 MAHALLE DE HİZMET
Yatırım yapılmadık, hizmetin gitmediği hiçbir mahallenin bulunmadığını aktaran Başkan Gürlesin, “Özellikle vurgu yapıyorum! 68 mahallemizin tamamında, üst yapısı, parkı, camisi, okulu ve spor alanlarıyla belediye olarak ciddi mahiyette alanda çalışıyoruz. Yeni kurulan bir belediyeyiz. İlk 7-8 ayı planlama, kurulma aşaması olarak ayırdığımızda 8-9 ayda gelinen nokta budur. Şehrimizdeki yenilenmeyi tüm mahallelerimize fazlasıyla yansıtmaya çalışıyoruz. Kaldırımıyla asfaltıyla üst yapısı  olmayan hiçbir yer kalmasın istiyoruz. Hedefimiz dönemimizin sonuna kadar bütün mahallelerimiz çok daha iyi hale gelecek. Zorlu bir coğrafyada olmamıza rağmen biz yatırımlarımıza hız kesmeden ara vermeden devam ediyoruz. Bu anlamda şunu da belirtmek istiyorum! Sevindirici bir durumdur,  Mahallelerimizde şöyle bir düşünce oluşmaya başladı! Her mahallemizde çalışmalarımız var. Mahalle muhtarlarımız hizmetin daha fazla gelmesi için bizlere dileklerini iletiyorlar. ‘Diğer mahallelere fazla yaptın bize az yaptın’ anlamında görüşlerini bildiriyorlar. Biz de taleplerinizi aktarın öncelik sırasıyla hepsine girmeye çalıştığımızı bir bir hepsinin yapılacağını her ortamda söylüyorum. İnşallah bu güzelliklere yenileri eklendikçe daha da güzel bir Pamukkale ortaya çıkacaktır. Bu güzelliklerin ortaya çıkmasında çalışmalarımızda Meclis’te bize onay veren başta belediye meclis üyelerimiz olmak üzere tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

“SEÇİM ODAKLI ÇALIŞMIYORUZ”
Pamukkale Belediyesi olarak hizmeti halka ulaştırmak amacıyla yatırımlara art arda devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “7 Haziran öncesinde çok dedikodular yapıldı. ‘Seçim öncesinde çalışmalara ağırlık verildi, sonrasında hizmetler yapılmıyor’ diye bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Hiç de öyle bir şey olmadı. Biz çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermedik. Tek odağımız hizmet odaklı yatırımların vatandaşımıza ulaştırılmasıydı. Kurulduğumuz günden bugüne de aynı tempoda devam ediyoruz. Biz 1 Kasım seçimi kararı alınmadan önce alanda yine çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyorduk. Sahadaki çalışmalarımız bu düşüncemizin bir ispatıdır. Belirttiğim gibi çalışmalarımız seçim odaklı değildir.  7 Haziran’dan sonra durmadıysak, 8 Haziran’da ve diğer günlerde de ara vermeksizin devam ettiysek, 1 Kasım’dan sonra da devam edeceğiz. Bu safsatalara halkımızın itibar etmemişini ve çalışmalarımıza bakmalarını istiyorum. Ben AK Partili bir belediye başkanıyım. Bizim büyüklerimizden gördüğümüz terbiye gereği halkımıza hizmeti gece gündüz yapmak, oy uğruna yapmadığımızı vurgulamak istiyorum” dedi.