BAŞKAN GÜRLESİN’E OKÇULARDAN TEŞEKKÜR

20-11-2015

BAŞKAN GÜRLESİN’E OKÇULARDAN TEŞEKKÜR

Denizli Okçuluk Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 3-6 Aralık tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşecek Türkiye Okçuluk Federasyonu Türkiye Kupası yarışmasına katılacak kulübe başta ulaşım olmak üzere destek veren Başkan Gürlesin, sporculara yarışmada başarılar dileyerek, “Derece bekliyoruz” dedi.

Denizli Okçuluk Spor Kulübü Sporcuları 3-6 Aralık tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşecek Türkiye Okçuluk Federasyonu Türkiye Kupası yarışmasına katılarak Denizli’yi temsil edecek. Başta ulaşım olmak üzere kulübe ve sporcularına ise destek Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den geldi. Denizli Okçuluk Kulübü Başkanı Serkan Bursalı, Antrenör Sevinç Bursalı ve kulübün sporcuları Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

SPORA BÜYÜK DESTEĞİNİZ VAR

Başkan Gürlesin’e spora yönelik desteklerinden dolayı teşekkür eden Antrenör Sevinç Bursalı, “Kulüp olarak 2014 yılında kurulduk. İnşallah önümüzdeki Şubat ayında 2. yılımızı tamamlayacağız. Okçuluk sporunu yaymak ve sevdirmek amacıyla çıktığımız bu yolda sporcularımızda bireysel ve takım olarak önemli başarılar elde etti. Şimdi önümüzde Samsun’da gerçekleşecek yarışmamız var. Hem bireysel hem takım olarak katılacağımız yarışmadan en iyi derecelerle dönmek istiyoruz. Velilerimizin desteğiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kulüp olarak Samsun’a yolculuğumuzda başta ulaşım olmak üzere verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle gençleri spora yönlendirmek amacıyla hayata geçirdiğiniz projelerden ve desteklerden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GENÇLERİN SPORA YÖNLENMESİ ÖNEMLİ

Sağlıklı yaşam başta olmak üzere sporun her anlamda önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin, “Sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak, teşvik etmek amacıyla sporu desteklemek gerekiyor. Her türlü branşta spor çok önemli. Özellikle gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda Pamukkale Belediyesi olarak bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Branş açısından ayrım yapmaksızın spora destek olmaya çalışıyoruz. Öyle ki, bu spor branşlarından geleceğin yıldızları çıkar ve ilimizi ve ülkemizi her platformda başarıyla temsil eder. Gençlerimiz de,  spora yönlendiği içinde birçok olumsuz alışkanlıklar ve davranışlardan uzak dururlar. Okçuluk Kulübümüze Samsun’da gerçekleşecek yarışmada başarılar diliyorum” dedi.

DERECEYE ÖDÜL

Ziyaretin sonunda kulüp sporcuları Başkan Hüseyin Gürlesin’e minyatür bir olimpik yay hediye etti. Başkan Gürlesin ise, Samsun’da gerçekleşecek Türkiye Okçuluk Federasyonu Türkiye Kupası yarışmasında Denizlili sporcuların derece elde etmesi durumunda olimpik ve makaralı olmak üzere yay ödülü sözü verdi.