Pamukkale Belediyespor sezonu açıyor

27-11-2015

Pamukkale Belediyespor sezonu açıyor

Pamukkale Belediyesi’nin kısa bir süre önce kurduğu Pamukkale Belediyespor’un Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi A Grubu’ndaki takımı 2015-2016 sezonun ilk maçına çıkıyor. Mavi-beyazlı takım deplasmanda yarın Küçükçekmece Dostspor ile mücadele edecek.

Pamukkale Belediyesi’nin kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ilk maçına hazır. Bölgesel Garanti Sandalye Basketbol Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Pamukkale Belediyespor, Karşıyaka, Küçükçekmece Dostspor, İzmir RSK, Kocaeli Engelliler Yıldızlar, Bornova Barışgücü, TÜREV Engelliler Spor Kulübü ve Buca Engelliler Spor Kulübü ile mücadele edecek. 2015-2016 sezonunun ilk maçında Pamukkale Belediyespor deplasmanda Küçükçekmece Dostspor ile karşılaşacak. 29 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Bahçelievler Spor Salonu’nda yapılacak olan maçta mavi-beyazlı takımın hedefi deplasmandan galibiyetle dönmek. 2015-2016 sezonunun ilk iç saha maçını 6 Aralık Pazar günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda saat 18.00’de İzmir RSK ile oynayacak olan Pamukkale Belediyespor, bu sezon ilk 3 arasına girmeyi hedefliyor.

BAŞARI BEKLİYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tekerlekli sandalye basketbol takımına başarılar dileyerek, “Tekerlekli sandalye basketbolu engelli sporları içerisindeki lokomotif branştır. Biz de kulübümüzü kurduktan sonra ilk branş olarak tekerlekli sandalyeyi tercih ettik. Takımız 2015-2016 Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi A grubunda şehrimizi, ilçemizi temsil edecek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak takımımızın sporcularına her türlü desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. İlk yılımız olduğu için tabiki şampiyonluk isteriz ancak gerçekçi hedef olarak ilk 3’te yer almalıyız. Ben bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.