PAMUKKALE’DEN PINARKENT’E DEV BİR YATIRIM DAHA

08-12-2015

PAMUKKALE’DEN PINARKENT’E DEV BİR YATIRIM DAHA

Pamukkale belediyesi, ilçe genelinde üst yapı hamlesine devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü üst yapı hamlesinin bir ayağı da Pınarkent Mahallesi oldu. Haziran ayı başında toplamda 2,5 milyon liralık yatırımla Pınarkent Kapalı Pazaryeri ile mahalle girişinde 19 bin 500 metrekare asfalt, 4 bin 800 metre bordür taşının kullanıldığı duble yol hizmete törenle açılmıştı. Mahalle de 400 hanenin yaşadığı toplu konutların bulunduğu bölgede ise Pamukkale Belediyesi ekipleri, genişliği 20 metreyi bulan yeni yol açımı, sıcak asfalt, kaldırım, yol genişletme çalışmasıyla bölgeye yeni modern bir çehre kazandırmak, bölgenin ihtiyacını karşılamak için çalışıyor. Ekipler, 2500 metrekare sıcak asfalt, 4 bin metrekare kaldırım, Pınarkent Camii etrafında düzenleme ve yol çalışmasıyla birlikte 750 bin liralık bir yatırımı daha tamamlamak üzere. Alanda inceleme yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.

“YATIRIM ATAĞIMIZ SÜRÜYOR”

Pamukkale İlçesi’nin her noktasında hizmet atağına aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “İlçemiz sınırlarında 68 mahallemiz bulunuyor. Pamukkale Belediyesi olarak bütün mahallelerimize dokunmaya, hizmetlerimizle eser bırakmaya çalışıyoruz. Başlattığımız üst yapı hamlemizin bir ayağı da bugün çalışmaları yerinde incelediğimiz Pınarkent mahallemiz oldu. Mahallemize Haziran ayı başında biri duble yol diğeri kapalı pazaryeri olmak üzere iki eser bırakmıştık. Şimdide 400 hanemizin bulunduğu toplu konutlar bölgesinde hizmetlerimize devam ediyoruz. 20 metre genişliğinde, 10 metre genişliğinde yeni yollar açtık. Sıcak asfaltı ve kaldırımlarıyla bölgemize yeni bir çehre kazandıracağız. Çalışmalarımız kısa zamanda bitecek. Bölgemize ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“SEÇİM ODAKLI ÇALIŞMIYORUZ”

Pamukkale Belediyesi olarak hizmeti halka ulaştırmak amacıyla yatırımlara art arda devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “ Halkımızda  ‘Seçim öncesinde çalışmalara ağırlık verildi, sonrasında hizmetler yapılmıyacak’ diye bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Hiç de öyle bir şey olmadı, olamaz. Biz çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermedik. Tek odağımız hizmet odaklı yatırımların vatandaşımıza ulaştırılmasıydı. Kurulduğumuz günden bugüne de aynı tempoda devam ediyoruz. Biz 1 Kasım seçimi kararı alınmadan önce alanda yine çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyorduk. Seçimlerden sonrada çalışmalarımız sürüyor. Sahadaki çalışmalarımız bu düşüncemizin bir ispatıdır. Biz seçim kaygısı ve oy kaygısı ile çalışmalarımızı yapmıyoruz. Halkımızın bize emanet ettiği görevi, en iyi şekilde hizmetlerle vatandaşlarımıza sunuyoruz. İnşallah dönemimizde Pamukkale İlçemizin birçok ihtiyacını tamamlamış olacağız” dedi.