BAŞKAN GÜRLESİN’DEN BEYAĞAǒA DESTEK

01-01-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN BEYAĞAǒA DESTEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Beyağaç Belediyesi’nin ilçede hizmetlerinde kullanması için 2 adet otomobil, birer adet kamyonet, kamyon, traktör, römork ve su tankerinden oluşan 7 aracı sembolik bir bedelle kullanımına sundu. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile protokol imzalayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutarak hizmetlerine destek olmak istiyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyenin araç parkurunda yer alan ancak satışa çıkartılacak araçları ilk olarak ihtiyacı bulunan belediyelerin hizmetine sunuyor. Başkan Hüseyin Gürlesin ilk olarak geçtiğimiz günlerde Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ile protokol imzalayarak iki adet çöp kamyonunu Babadağ Belediyesi’ne ilçede çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanması amacıyla sembolik bir bedelle vermişti. Başkan Gürlesin şimdi de 2 adet otomobil, birer adet olmak üzere kamyonet, kamyon, traktör, römork ve su tankerinden oluşan 7 aracı Beyağaç Belediyesi’ne ilçede hizmetlerinde kullanması amacıyla sembolik bir bedelle kullanımına sundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, araç desteğini Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile makamında imzaladığı protokolle hayata geçirdi.

“BEYAĞAÇ’I MUTLU ETTİ”
Desteğinden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileten Beyağaç Belediye Başkanı Akçay, “Pamukkale Belediyemizin, Beyağaç Belediyemize araç yardımı ile ilgili protokolüne imza atıyoruz. Beyağaç halkımız adına böylesi bir desteğinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanınız Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ediyorum. Belediye olarak halkımıza hizmet etmek zorundayız. Bu hizmetleri yaparken makine ve ekipman parkuruna ihtiyaç var. Küçük bir belediye olarak maddi imkanların kısıtlı olması nedeniyle araç ve ekipman anlamında sıkıntılarımız vardı. Sağ olsun Hüseyin Başkanımız ihtiyaçlarımız doğrultusunda 7 adet aracı hizmetimize sundu, destek oldu. Bize bir abilik, kardeşlik yaptı. Bu araçlarla Beyağaç İlçemizde hizmet anlamında elimiz daha da rahatlayacak. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“İLÇELERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
İhtiyaçları noktasında küçük ilçe belediyelerine destek olmaya devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin ise, “Denizli’mizde Pamukkale Belediyesi en büyük ilçe belediyesi. Ancak Denizli’mizin her köşesine hizmetin gitmesi bizleri de mutlu eder. Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutmak, destek olmak istiyoruz. Araç parkurumuzda yer alan bazı araçları satılığa çıkardık. Ancak burada öncelikli olarak küçük belediyelerimizin ihtiyaçlarını düşünerek, bir yöntem belirledik. Diğer ilçe belediyelerimizin ihtiyaçları noktasında belediye hizmetlerinde kullanılacak araçlarımızı satmak yerine, onlara destek amacıyla vermeyi öngördük. Bu destek kapsamında ilk örneği Babadağ Belediyemiz ile imzaladığımız bu protokolle gerçekleştirerek iki adet çöp kamyonunu sembolik bir bedelle ilçemizin hizmetine sunduk. İlçe belediyelerimizin elini güçlendirmek anlamında Denizli’nin en büyük ilçe belediyesi olarak üzerimize düşen görevi acizane imkanlarla şimdi de Beyağaç İlçe Belediyemize sunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bu protokolle 7 adet araç Beyağaç Belediyemizin hizmetlerine katkı sunacak, hizmetlerin aksamadan sürmesine destek verecek, bir eksikliği giderecek. İnşallah kazasız belasız, iyi günlerde kullansınlar” dedi.