BAŞKAN GÜRLESİN’E MİLLETVEKİLİ ÖZKAN’DAN ZİYARET

04-01-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’E MİLLETVEKİLİ ÖZKAN’DAN ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ziyarette bulundu. Milletvekili Özkan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Gürlesin, yerel yönetimler olarak, milletvekilleri olarak halka en iyi hizmeti ulaştırmak için birlikte yola devam edeceklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyarette Başkan Gürlesin ve Milletvekili Özkan, belediye çalışmaları başta olmak üzere diğer birçok konuda istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

“ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUM”

Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Milletvekili Özkan, “1 Kasım seçimlerinde halkımızın teveccühü ile AK Parti tek başına hizmete devam ediyor. Milletvekili görevi mutlaka belediye başkanları, parti teşkilatları ve milletimizle paylaşılarak yapılan bir görev. Hep beraber 4 yıl boyunca, el birliği ile milletimize hizmet yolunda yürüyeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak Hüseyin Başkanım sizlerin başarıyla yürüttüğünüz çalışmaları takdirle izliyorum. Kurucu bir Belediye Başkanı olarak,  hızlıca kuruluş aşamalarını geçip her alanda Pamukkale İlçemize hizmet ulaştırıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah bizlerde çalışmalarınıza destek, köprü olacağız. Yerelde, Ankara’da; Denizli’mize, Pamukkale İlçemize daha fazla hizmetin gelmesi için çalışacağız” dedi.

“HEP BİRLİKTE HALKA HİZMETE DEVAM”

Milletvekili Özkan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Gürlesin ise, “Genç ve dinamik bir milletvekilimizsiniz. Denizli’mize, ilçemize hizmet etme yolunda başarılar diliyorum. Görevinizle halkımıza hayırlı hizmetlere vesile olmanızı temenni ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde yüzde 49,4 oy oranıyla AK Parti olarak, halkımızın teveccühüne bir kez daha mazhar olduk. Tabi ki, üzerimizde sorumlulukta arttı. Hizmet anlamında halkımıza; milletvekillerimizle, yerel yönetimler olarak el ele verip, daha fazla hizmeti götürmek anlamında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak da çalışmalarımızı geceli-gündüzlü, dur–durak bilmeden sürdüreceğiz. Halkımız için, milletimiz için hep birlikte hizmet yolunda yürüyeceğiz. İnşallah 2019 yılında hem yerel de hem de genel seçimlerde AK Parti olarak yüzümüzün akıyla, yine başarıyla çıkacağız. Nazik ziyaretiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.