BAŞKAN GÜRLESİN’DEN İKİNCİ DÖNEM MESAJI

08-02-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN İKİNCİ DÖNEM MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

25 Ocak'ta başlayan sömestr tatilinin ardından, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başlayan 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi, “2015-2016 eğitim yılının 2. Dönemi çalan okul ziliyle başladı. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyoruz. Güçlü Türkiye’nin geleceği bugünün çocukları. Eğitimle donanmış nesillerimiz ülkemizi bölgede ve dünyada en iyi noktaya taşıyacaklar, ülkemizde sürekli bir refahın ve huzurun ana unsuru olacaklar. Bu nedenle eğitimi çok önemsiyoruz. Çünkü dünyanın hızlı değişiminde, en önemli faktörün eğitim olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına verdiğimiz desteğe aralıksız devam edeceğiz. Çünkü eğitimi bakışımız çok farklı. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Milli birlik ve beraberlik içerisinde, ahlaklı, erdemli, iyi bir birey ve vatandaş yetiştirmek temel hedefimizle; sorunsuz, sağlıklı ve başarı dolu bir dönem olmasını temenni ediyorum.2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.”