BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KARAHAYIT’A ÇIKARMA

16-03-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KARAHAYIT’A ÇIKARMA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, termal sağlık turizminde adı öne çıkan Karahayıt mahallelerinde tamamlanan, yürütülen ve planlanan alt-üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Esnafları ziyaret eden, vatandaşlarla buluşan Başkan Gürlesin, şifa aramak için Karahayıt’ı tercih eden vatandaşlarla da uzun sohbetler ederek, bölgede yürüttükleri çalışmaları aktardı. Başkan Gürlesin, Karahayıt’ın marka bir termal sağlık merkezi olma yolunda hızlı şekilde ilerlemesi için adeta seferberlik içinde olduklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, zengin jeotermal kaynaklarıyla şifa merkezi olan, termal turizmin ülkede ve uluslararası arenada yükselen adresi Pamukkale ve Karahayıt’a büyük önem veriyor. Bu kapsamda Başkan Gürlesin, Karahayıt’ta üst yapı ve çevre düzenlemesi dahil tamamlanan birçok çalışmayı, devam eden ve planlanan projeleri ekibiyle yerinde inceledi. Yapılması planlanan yeni park alanları, mevcut parklarda revizyon, düzenleme, üst yapıda yapılacak çalışmaların bir kez daha üzerinden geçildi.

“VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ”

Karahayıt’ta esnafları da ziyaret eden Başkan Gürlesin, isteklerini dinledi, Karahayıt özelinde sohbetler etti. Mahalle sakinleri de ziyarette Başkan Gürlesin’e büyük ilgi göstererek, şuana kadar yapılan çalışmalarla ilgili teşekkürlerini iletti. Şifa aramak için Karahayıt’ı tercih eden ve ülkenin dört bir tarafından gelen vatandaşlarda Başkan Gürlesin’e Karahayıt’ta olumlu anlamda büyük bir değişim yaşandığını gördüklerini belirterek, memnuniyetlerini iletti.

“ŞİFA MERKEZİYİZ”

Sohbette zengin jeotermal kaynaklarıyla Pamukkale ve Karahayıt başta olmak üzere Pamukkale İlçesinin termal bir turizm cenneti olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, “İlçemiz, Karahayıt ve Pamukkale ile zengin termal kaynakları ve tesisleriyle dünyaya şifa dağıtan bir merkez. Pamukkale Belediyesi olarak ta termal sağlık turizmi potansiyelimizi, hem ülkemiz noktasında hem de dünya genelinde anlatmaya ve duyurmaya çalışıyoruz. İki mahallemiz başta olmak üzere Akköy dahil bölgemizde üst yapı, yeşil alan ve diğer prestij çalışmaları anlamında göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmaya devam ediyoruz. Dahası termal sağlık turizmi noktasında marka kent olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Karahayıt’a önemli bir dokunuş yaptık. Ancak yürümemiz gereken bir yol var. Bunu da en iyi şekilde yapacağımızı düşünüyorum. Bu bölge bir hazine. Görsel güzelliği ile Pamukkale, termal kaynaklarla sağlık turizmi altın tepside bu bölgeye sunulmuş. 5 yıllık görev dönemimizde ben özellikle o bölgenin çok daha farklı noktaya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bölgeyi yapacağımız çalışmalarla, turizmcilerimizle, STK’larla beraber yapacağımız tanıtımlarla, istişarelerle de çok daha iyi noktaya getireceğiz inşallah” dedi.