BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ŞEHİT POLİSLER İÇİN TAZİYE MESAJI

01-04-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ŞEHİT POLİSLER İÇİN TAZİYE MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eli kanlı terör örgütü PKK’nın kalleşçe saldırısı sonucu Diyarbakır’da şehit edilen emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, yaralı polislere ve vatandaşlara ise acil şifalar diledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, taziye masajında şu görüşlere yer verdi, “PKK yine kirli ve alçak yüzünü Diyarbakır’da gerçekleştirdiği hain saldırıyla göstermiştir. Teröristler, Emniyet güçlerimizi taşıyan polis servis aracının geçişi sırasında yol kenarına park ettikleri bomba yüklü aracın uzaktan kumandayla infilak ettirmişlerdir. Patlamada vatanları uğrunda şahadet şerbetini içerek şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Ülkemizde huzuru, birlik ve beraberliği bozmaya yönelik teröristlerin hiçbir girişimi amacına ulaşamayacaktır. Bu saldırılar bizim terörle mücadele azmimizi kesintiye uğratmayacaktır. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve Emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerimizin hesabı sorulacaktır. Milletimizin başı sağ olsun."