DÜNYA KUPASINDAN DÖNDÜLER BAŞKAN GÜRLESİN’E KOŞTULAR

11-05-2016

DÜNYA KUPASINDAN DÖNDÜLER BAŞKAN GÜRLESİN’E KOŞTULAR

Pamukkale Belediyesi’nin sponsorluğunda Gençler Futsal Türkiye Şampiyonu olan ve Dünya Kupasında 7’ncilik elde eden Anafartalar Futsal Takımı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ziyaretinde bulunarak, milli takım forması hediye etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in desteği Pamukkale Belediyesi’nin sponsorluğunda ilk olarak bölge ve ardından ise Gençler Futsal Türkiye Şampiyonu olan Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Türkiye’yi Hırvatistan’da gerçekleşen Dünya kupasında temsil etmişti. Dünya kupasında da takım, 7’ncilik elde ederek önemli bir başarıya da imza atmıştı. Her anlamda takımın yanında olan ve destek veren Başkan Gürlesin, başarılarından dolayı da Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de bir halı saha yapacağı müjdesi vererek, ödüllendirmişti. Dünya kupası sonrası Futsal Takımı, desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i bir kez daha ziyaret ederek teşekkürlerini sundu. Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Asım Gülhan ve Beden Öğretmeni, Takım Antrenörü Yasin Düzgün sporcularla birlikte Başkan Gürlesin’e milli takım forması hediye ederek, elde ettikleri başarıda büyük paya sahip olduğunu vurguladılar. Futsal takımı oyuncuları da kendileriyle birlikte Başkan Gürlesin’i maç yapmaya davet etti, Dünya kupasında yaşadıklarını aktardı.

GELECEK ŞAMPİYONADA BAŞARI DİLEDİ

Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımına en başından itibaren destek verdiklerini vurgulayan ve başarılarından dolayı onur ve mutluluk duyduklarını belirten Başkan Gürlesin ise, “Pamukkale Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bölge ve ülke şampiyonluğu sonrası dünya kupasında yine önemli bir derece elde eden futsal takımımızı kutluyorum. Desteklerimizin sonucunu da böylesi başarılar almanın sevinci, mutluluğu ve onuru içindeyiz. Dünya 7’nciliği ile ülkemize döndünüz. Ayrıca şampiyonada İngiltere’yi 16-2, İsrail’i 12-0 yendiniz. Bu da anlamlı sonuçlar oldu. İnşallah gelecek şampiyonada Dünya 1’nciliğine ulaşırsınız. İnandıktan sonra o da olacak” dedi.